PS5 Pro: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος ο σχεδιασμός του από τη Sony;

Η Sony φαίνεται να μας έδωσε μια μικρή γεύση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επερχόμενο PlayStation 5 Pro. Προς τα τέλη του περασμένου μήνα, μια αναφορά έδειξε ότι η κυκλοφορία του PS5 Pro μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι αναμενόταν. Παρόλο που τίποτα επίσημο δεν έχει βγει ακόμα σχετικά με την κυκλοφορία ή τη διαθεσιμότητα ή ακόμα και την ανακοίνωση, υπάρχουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι πλησιάζουμε!

Πρόσφατα διέρρευσε το υποτιθέμενο design της επικείμενης ανανεωμένης έκδοσης της κονσόλας και παρόλο που δεν υπάρχει επιβεβαίωση, η δημοσίευση της Sony για τον εορτασμό της 30ης επετείου του PlayStation κρύβει ένα σχέδιο που μοιάζει αρκετά με τη διαρροή, προσθέτοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία στην τελευταία.

Αν και μπορεί να μην είναι τόσο εμφανές με την πρώτη ματιά, το υποτιθέμενο περίγραμμα του design του PlayStation 5 Pro είναι ορατό ακριβώς στη μέση της εικόνας για την 30ή επέτειο που δημοσίευσε η Sony στην ανάρτηση της στο blog της. Αν σας διαφεύγει, βρίσκεται εκεί ακριβώς ανάμεσα στο logo του PS5 και το «3» της 30ής επετείου.

Ένας χρήστης του X (πρώην Twitter) που ονομάζεται KAMI παρατήρησε τη λεπτή διαφορά στην εικόνα, καθώς το διαθέσιμο σήμερα PS5 είναι ορατό προς τα δεξιά με μία μόνο λωρίδα κατά μήκος του, ενώ το υποτιθέμενο PS5 Pro έχει πολλαπλές τέτοιες λωρίδες και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το σχέδιο που διέρρευσε πρόσφατα. Βλέποντας πώς τα δύο PS5 φαίνονται πολύ διαφορετικά μεταξύ τους στην επίσημη εικόνα της Sony, φαίνεται ότι αυτό είναι το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης κονσόλας!

Λέτε να έχουμε ανακοινώσεις σύντομα;

Loading