PS5 Pro: Επίσημη παρουσίαση αύριο 10 Σεπτεμβρίου!

Η Sony διοργανώνει αύριο μια «Τεχνική Παρουσίαση» του PlayStation, μόλις λίγες ημέρες μετά το teasing της κονσόλας PS5 Pro. Το εννιάλεπτο stream θα φιλοξενηθεί από τον Mark Cerny, τον επικεφαλής αρχιτέκτονα της κονσόλας PS5. Ο Cerny αποκάλυψε προηγουμένως τις πλήρεις προδιαγραφές του PS5 πριν από το ντεμπούτο του το 2020.

Το stream θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας στις 10 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί στο κανάλι PlayStation στο YouTube. Η Sony δεν έχει παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τεχνική παρουσίαση, αλλά η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το tease του PS5 Pro από τη Sony σε μια εικόνα για την 30ή επέτειο του PlayStation.



Ένα μοντάζ περιελάμβανε ένα σχέδιο PS5 που μοιάζει πανομοιότυπο με τη διαρροή του PS5 Pro από τον περασμένο μήνα. Οι εικόνες του PS5 Pro που διέρρευσαν έδειχναν μια κονσόλα με τρεις μαύρες λωρίδες στη μέση των εξωτερικών όψεων, σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο PS5 που έχει μία μόνο λωρίδα.

Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι το PS5 Pro είναι πραγματικό και ότι οι προγραμματιστές ετοιμάζουν τα παιχνίδια τους για τη νέα αυτή κονσόλα. Πρόσφατα ακούσαμε ότι οι προγραμματιστές πρέπει να κάνουν συμβατά με το PS5 Pro όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά.

Με την κωδική ονομασία Trinity, το μοντέλο PlayStation 5 Pro θα περιλαμβάνει μια ισχυρότερη GPU και μια ελαφρώς ταχύτερη λειτουργία CPU,.Όλες οι αλλαγές στο hardware του PS5 Pro δείχνουν μια κονσόλα που θα είναι πολύ πιο ικανή να πετύχει υψηλότερες αναλύσεις, να βελτιώσει τους ρυθμούς καρέ σε ορισμένα παιχνίδια και να βελτιώσει την υποστήριξη για ray tracing.

Loading