REANIMAL: Το ανατριχιαστικό νέο horror game από τους δημιουργούς του Little Nightmares

Οι αρχικοί δημιουργοί των Little Nightmares & Little Nightmares II επέστρεψαν για να σας ταξιδέψουν σε ένα πιο τρομακτικό ταξίδι από ποτέ. Σε αυτό το co-op horror adventure game που ονομάζεται REANIMAL, παίζετε ως αδελφός & αδελφή που περνούν από την κόλαση για να σώσουν τους χαμένους φίλους τους. Εξερευνώντας με σκάφος και στη στεριά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να επιβιώσετε, να συνεργαστείτε για να ξεφύγετε από το κολασμένο νησί και το σκοτεινό μυστικό που σας στοιχειώνει.

Σε αυτή την ανατριχιαστική ιστορία, η έμφαση δίνεται στην ένταση και την πυκνή ατμόσφαιρα, καθώς ακολουθείτε τα δύο ορφανά σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση ελπίδας και λύτρωσης μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Διασχίστε έναν ενδιαφέροντα αλλά τρομακτικό κόσμο, όπου το κύριο μονοπάτι είναι μόνο ένα μέρος της κατακερματισμένης ιστορίας. Ανακαλύψτε κάθε είδους μυστηριώδεις τοποθεσίες στο επικίνδυνο ταξίδι σας, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της ιστορία να διηγηθεί.

Η Tarsier Studios φέρνει το μοναδικό οπτικό της στυλ σε ένα πλήθος νέων διεστραμμένων τεράτων και καταρρακωμένων, αλλά ανθεκτικών, παιδικών χαρακτήρων. Θραύσματα από το ταραγμένο παρελθόν των παιδιών χρησιμοποιήθηκαν ως έμπνευση για το σχεδιασμό των χαρακτήρων τους και για τα τέρατα που τώρα τα βασανίζουν.

Το REANIMAL αναπτύσσεται από την Tarsier Studios, εκδίδεται από την THQ Nordic και θα είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Loading