Reolink Altas PT Ultra: Η νέα 4K κάμερα ασφαλείας θέτει νέα πρότυπα στον χώρο

Η Reolink, αναγνωρισμένος κατασκευαστής έξυπνων λύσεων ασφαλείας, παρουσίασε στην IFA Berlin 2024 τη νέα της ναυαρχίδα Altas PT Ultra, μια κορυφαία στον κλάδο κάμερα μπαταρίας συνεχούς εγγραφής σε ανάλυση 4K UHD. Η εταιρεία εγκαινίασε επίσης μια νέα εμπορική καμπάνια που ενισχύει τη δέσμευσή της να προστατεύει και να εμπλουτίζει την οικογενειακή ζωή μέσω πρωτοποριακής καινοτομίας με επίκεντρο τον χρήστη.

Νέο εμπορικό σήμα, νέα τεχνολογία και νέο προϊόν

Τα τελευταία 15 χρόνια, η Reolink έχει αφοσιωθεί στην επιδίωξη τεχνολογικών καινοτομιών και στην καινοτόμο αντιμετώπιση των αναγκών των χρηστών, διακρίνοντας έτσι τη Reolink ως τον αξιόπιστο συνεργάτη εκατομμυρίων καταναλωτών. Η σημαντική επιχειρηματική ανάπτυξη και η αναγνωρισιμότητα των καταναλωτών που επιτεύχθηκε οδήγησαν τη Reolink να πιστέψει ότι τώρα είναι η ώρα να ενισχύσει την επικοινωνία τόσο με τους πελάτες όσο και με τις αγορές.

«Είναι κάτι πολύ περισσότερο από την απλή αλλαγή του λογότυπου, του χρώματος και της γραμματοσειράς. Πρόκειται για τη διασφάλιση ότι περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν τις πεποιθήσεις μας, τις βασικές μας αξίες και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να υποστηρίξουν εσάς και την οικογένειά σας για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε ο Fabrice Klohoun, Marketing Manager της Reolink. «Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέρνουμε στη ζωή το τελευταίο μας προϊόν, το Altas PT Ultra. Η κορυφαία στον κλάδο κάμερα μπαταρίας συνεχούς εγγραφής 4K UHD ενσαρκώνει τέλεια τη νέα υπόσχεση της Reolink για το εμπορικό σήμα «Be Prepared, Be Ahead» και παρουσιάζει την τελευταία τεχνολογική μας ανακάλυψη».

Η Altas PT Ultra θέτει ένα νέο βιομηχανικό πρότυπο

Η απώλεια σημαντικών στιγμών, η ασπρόμαυρη νυχτερινή όραση, η σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το περιορισμένο οπτικό πεδίο είναι πάντα τα βασικά σημεία προβληματισμού για τους χρήστες καμερών ασφαλείας. Η πιο πρόσφατη Altas PT Ultra αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα άμεσα, προσφέροντας συνεχή καταγραφή σε εξαιρετικά καθαρή ανάλυση 4K 8MP με ζωντανή, πλήρως έγχρωμη νυχτερινή όραση, ενώ παράλληλα διαθέτει all-round ασφάλεια με περιστροφή με κλίση και μπαταρία χωρητικότητας 20.000mAh.

Συνεχής εγγραφή 4K UHD

Η Reolink Altas PT Ultra ξεχωρίζει προσφέροντας πεντακάθαρη πραγματική εικόνα 4K 8MP με τον φακό 4mm και μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 20.000mAh - διπλάσια χωρητικότητα από παρόμοια προϊόντα του κλάδου. Αυτή η κάμερα μπορεί να προσφέρει συνεχή εγγραφή 12 ωρών την ημέρα για έως και 8 ημέρες, με μία μόνο φόρτιση. Ακόμα καλύτερα, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα προγράμματα εγγραφής μέσω της εφαρμογής Reolink για φορητές συσκευές και του desktop client της Reolink.

Η Altas PT Ultra ξεπερνά τα παραδοσιακά πρότυπα, παρέχοντας τη δυνατότητα προεγγραφής βίντεο που διατίθεται για πρώτη φορά στον τομέα των οικιακών καμερών με μπαταρία. Με μια νέα γενιά System-on-Chip (SoC), αυτή η κάμερα μπορεί να καταγράψει 10s πολύτιμο υλικό πριν συμβεί πραγματικά ένα γεγονός. Το πρόβλημα που δημιουργείται από τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από το PIR επιλύεται τέλεια, καθώς το αποθηκευμένο στην προσωρινή μνήμη βίντεο προ-γραφής θα εγγράφεται στις καταγραφές μόλις ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας κίνησης PIR.

4K έγχρωμη εικόνα ημέρα και νύχτα

Η κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία ColorX της Reolink ζωντανεύει τις νυχτερινές σκηνές της κάμερας, ξεπερνώντας άλλους τύπους νυχτερινής όρασης. Διαθέτοντας έναν αξιόπιστο συνδυασμό φακού με εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα F1.0 και αισθητήρα 1/1,8'', η Reolink Altas PT Ultra συλλαμβάνει 4 φορές περισσότερο φως από τις κανονικές κάμερες IR, αποκαλύπτοντας ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμη και στις πιο σκοτεινές νύχτες, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τους προβολείς ή τα φώτα IR.

Προβολή 360° χωρίς τυφλό σημείο

Διαθέτοντας απαράμιλλο έλεγχο με οριζόντια και κατακόρυφη περιστροφή σε όλο το εύρος, η Altas PT Ultra διαθέτει δυνατότητα θέασης 360° χωρίς τυφλό σημείο για παρακολούθηση σε όλο το εύρος με έξυπνη ανίχνευση χωρίς μηνιαία τέλη. Αυτή η κάμερα υποστηρίζει την ενσωματωμένη ανίχνευση προσώπων, οχημάτων και ζώων, επιτρέποντας στους χρήστες να ειδοποιούνται μόνο από συμβάντα κίνησης που πραγματικά τους ενδιαφέρουν χωρίς μηνιαίες συνδρομές.

Η Altas PT Ultra θα είναι διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Συνεχής εγγραφή 4K UHD
  • Έγχρωμη όραση ημέρας και νύχτας
  • Παν-γωνική περιστροφή και κλίση, προβολή 360° χωρίς τυφλό σημείο
  • Ενισχυμένη έξυπνη ανίχνευση με αυτόματη παρακολούθηση
  • Όλες οι εγγραφές αποθηκεύονται τοπικά και με ασφάλεια χωρίς τέλη συνδρομής
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και άμεση πρόσβαση
  • Εύκολη εγκατάσταση παντού
  • Δίκτυο Wi-Fi 6 διπλής ζώνης
  • 24ωρη λειτουργία σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης του ηλιακού πάνελ
Loading