Resident Evil 2: Η έκδοση του 1999 έρχεται στο GOG

Τον περασμένο Ιούνιο η Capcom και το κατάστημα GOG ανακοίνωσαν ένα κοινό σχέδιο για την επαναφορά των κλασικών παιχνιδιών Resident Evil στα PCs με μια επίσημη επανέκδοση. Παράλληλα με την ανακοίνωση, το Resident Evil που κυκλοφόρησε το 1996 και με το οποίο ξεκίνησε το εξαιρετικά δημοφιλές ταξίδι των νεκροζώντανων κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα DRM-free

Αμφότερες οι εταιρείες αποκάλυψαν ότι το Resident Evil 2, η μεταφορά για PC που κυκλοφόρησε το 1999 και όχι το remake του 2019, θα φτάσει στους χρήστες του GOG στις 27 Αυγούστου.

Η σειρά Resident Evil της Capcom καθόρισε και έφερε επανάσταση στο είδος του survival horror. Ακριβώς όπως και με το Resident Evil, φροντίσαμε ώστε η έκδοση του GOG για το δεύτερο μέρος της σειράς να είναι η καλύτερη δυνατή. Μπορείτε να περιμένετε μια σειρά από ποιοτικές βελτιώσεις, συμβατότητα με σύγχρονα συστήματα, πλήρη υποστήριξη σύγχρονων χειριστηρίων και ακόμη περισσότερα.

Το Resident Evil 2 είναι διαθέσιμο για να το καταχωρήσετε στη wishlist του καταστήματος GOG πριν από την κυκλοφορία του στις 27 Αυγούστου.

Loading