Return to Silent Hill, πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία

Η Konami έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Return to Silent Hill, την επερχόμενη ταινία τρόμου που βασίζεται στο Silent Hill 2.

Το ανατριχιαστικό trailer ακολουθεί τον James (Jeremy Irvine), έναν άνδρα συντετριμμένο μετά τον χωρισμό του από τον έρωτα της ζωής του, τη Mary (Hannah Emily Anderson). Ο James λαμβάνει ένα παράξενο γράμμα που τον οδηγεί πίσω σε μια πόλη που ονομάζεται Silent Hill. Ωστόσο, το Silent Hill είναι πλέον μια πόλη που έχει βυθιστεί στο κακό.

«Καθώς ο Τζέιμς βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι, συναντά τρομακτικές φιγούρες τόσο οικείες όσο και καινούργιες και αρχίζει να αμφισβητεί τη λογική του, καθώς παλεύει να κατανοήσει την πραγματικότητα και να αντέξει αρκετά για να σώσει τη χαμένη του αγάπη», αναφέρει η σύνοψη.

Μια πρόγευση από τα παρασκήνια κοινοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission της περασμένης Πέμπτης, το οποίο περιελάμβανε μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη του Return to Silent Hill, Christophe Gans. Ενώ το πρώτο Silent Hill ήταν ένα επικό ταξίδι τρόμου, ο Gans περιέγραψε το Return to Silent Hill ως μια «βαθιά κατάδυση στον ψυχολογικό τρόμο. Αυτή η ταινία προσθέτει ένα συναισθηματικό επίπεδο στον τρόμο και σίγουρα εξαιτίας αυτού, ο τρόμος είναι πιο ενοχλητικός, ακόμα πιο ανησυχητικός».

Η ταινία Return to Silent Hill, η οποία είχε αρχικά ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2022, σκηνοθετείται από τον Gans σε σενάριο που έγραψε μαζί με τους Sandra Vo-Anh και William Josef Schneider. Ο Victor Hadida της Davis Films θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους Molly Hassell Free Productions της Hassell και David Wulf.

Το Return to Silent Hill βασίζεται στο Silent Hill 2, το video game του 2001 που κυκλοφόρησε από την Konami για το PlayStation 2. Αυτό το παιχνίδι θεωρείται ευρέως ως η καλύτερη προσθήκη στο franchise. Το Silent Hill 2 βρίσκεται σε διαδικασία remake και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PS5 και PC.

Το Return to Silent Hill, η τρίτη ταινία του κινηματογραφικού franchise του Silent Hill, θα λειτουργήσει ως reboot. Το Silent Hill του 2006 είχε σκηνοθετηθεί από τον Gans και πρωταγωνιστούσαν οι Radha Mitchell και Sean Bean. Η ταινία απέφερε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό τα μισά. Ο M.J. Bassett έγραψε και σκηνοθέτησε το Silent Hill του 2012: Revelation, τη δεύτερη συνέχεια του franchise.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας για το Return to Silent Hill.

Loading