Samsung Galaxy S24 FE: Διέρρευσε το επίσημο unboxing video!

Έχουμε ήδη δει αρκετές διαρροές σχετικά με το επερχόμενο smartphone Samsung Galaxy S24 FE τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα, όμως, διέρρευσε το επίσημο unboxing video από τον @evleaks. Η νέα διαρροή επιβεβαιώνει αρκετές προηγούμενες φήμες και αναφορές.

Συνολικά ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S24 FE θα μοιάζει πολύ με το σημερινό Galaxy S24. Διαθέτει μια παρόμοια επίπεδη οθόνη, μια κεντραρισμένη εγκοπή με διάτρηση για την μπροστινή κάμερα και μια κάθετα ευθυγραμμισμένη διάταξη τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Το πλαίσιο αλουμινίου και το Corning Gorilla Glass Victus στην πρόσοψη και την πλάτη δίνουν στη συσκευή μια premium εμφάνιση. Το Galaxy S24 FE θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα: μπλε, γραφίτης, μέντα, γκρι και κίτρινο.

Το Galaxy S24 FE θα διαθέτει την πιο ισχυρή διάταξη κάμερας στη σειρά Galaxy FE με μηχανή ProVisual Engine για φωτογράφηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δηλαδή 12MP Ultra Wide + 50MP Wide-angle Camera + 8MP Telephoto (3x οπτικό zoom), ενώ στην πρόσοψη υπάρχει 10MP Selfie κάμερα.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 6.7'' Dynamic AMOLED FHD+ με φωτεινότητα 1900nits, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, επεξεργαστή Exynos 2400e, μπαταρία 4700mAh και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Μετά και από αυτήν την διαρροή είναι θέμα χρόνου για την επίσημη ανακοίνωση.

Το video είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο X λόγω των ρυθμίσεων του Evan Blass (aka @evleaks), επομένως, εάν θέλετε να το παρακολουθήσετε μπορείτε να πατήσετε εδώ

Loading