Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+: Tablets για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα


Τα Samsung Galaxy Tab S7 και Tab S7+ είναι δύο tablets που συνδυάζουν την ισχύ ενός PC, την ευελιξία ενός tablet, και τη συνδεσιμότητα ενός smartphone. Βασισμένα στην κληρονομιά των Galaxy συσκευών της Samsung που κρατούν ηγετικό ρόλο στο 5G, τα Galaxy Tab S7 και S7+, θα προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία τηλεδιάσκεψης, γρήγορα downloads, και streaming χωρίς καθυστερήσεις (lag free).

Οι χρήστες θα απολαμβάνουν αποδόσεις επιπέδου PC στα Galaxy Tab S7 και S7+, χάρη σε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, τη βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολογίου (το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά ως Book Cover Keyboard), και ένα βελτιωμένο S Pen, με ίδιες δυνατότητες όπως της σειράς Galaxy Note20, για να μπορούν να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Εκτός από την ενισχυμένη παραγωγικότητα, τα Galaxy Tab S7 και S7+ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με καθηλωτική οθόνη και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το cloud-based gaming και το streaming υψηλής ανάλυσης που εξασφαλίζει το 5G. Για όσους χρειάζονται ακόμη περισσότερο χώρο για να εργαστούν, να παίξουν και να δημιουργήσουν, το Galaxy Tab S7+ προσφέρει μια ευρεία οθόνη Super AMOLED 12,4 ιντσών

samsung-galaxy-tab-s7.jpg

Τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+ διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ την εργασία από πολλαπλές συσκευές, ταυτόχρονα. Όταν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Auto Hotspot για να συνδέσουν αυτόματα άλλες Galaxy συσκευές στο tablet με δυνατότητα 5G. Με τη λειτουργία Nearby Share, απλοποιείται η μεταφορά αρχείων σε κοντινές επαφές. Τα Galaxy Tab S7 και S7+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επέκταση του Samsung PC σε δεύτερη οθόνη, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αναπαραγωγή ή επέκταση οθόνης. Η παραγωγικότητα ενισχύεται περαιτέρω με εργαλεία, όπως το Samsung Notes, το S Pen, το Book Cover Keyboard και ένα ποντίκι Bluetooth, για μια πλήρη εμπειρία υπολογιστή.


Galaxy Tab S7

Galaxy Tab S7+

Διαστάσεις

& Βάρος

Συσκευή

253,8(W) x 165,3(H) x 6,3χιλ

498γρ (Wi-Fi), 500γρ (LTE)

285,0(W) x 185,0(H) x 5,7χιλ

575γρ (Wi-Fi, 5G)

BLE

S Pen

Μήκος: 147χιλ *, Διάμετρος: 8,2χιλ **, Βάρος: 8γρ

* Το μήκος περιλαμβάνει τη μύτη της γραφίδας. ** Μέγιστη διάμετρος

Οθόνη

11”*

2560x1600(WQXGA) LTPS TFT, μέχρι και 120Hz

12.4”*

2800x1752(WQXGA+) Super AMOLED,

μέχρι και 120Hz

* Μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών

OS

Android 10

Επεξεργαστής

7nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής- *3.09 GHz (Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού) + 2.4GHz+ 1.8GHz

Μνήμη*

6GB + 128GB, microSD** μέχρι και to 1TB

* Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, το χρώμα, την αγορά και τον πάροχο. Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.

** Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.

Κάμερα

[Πίσω] 13MP (Κύρια) + 5MP (Ultra Wide) + Flash

[Μπροστά] 8MP

Ήχος

Τέσσερα ηχεία από AKG, Dolby Atmos®

Connectors

Type C USB 3.2 Gen 1 (DP Out)

Αισθητήρες

Επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, γυροσκόπιο, φωτός, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου

Επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, γυροσκόπιο, φωτός, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου

Συνδεσιμότητα

5G*, LTE**, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v 5.0

*Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δυνατότητα δικτύου 5G. Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το περιβάλλον χρήστη.

** Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Μπαταρία *

8,000mAh (45W Υποστηρίζεται Υπερ ταχεία φόρτιση **)

10,090mAh (45W Υποστηρίζεται Υπερ ταχεία φόρτιση **)

*Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό εργαστηριακή κατάσταση τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταριών που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960.

** Ο φορτιστής για 45W και 25W πωλείται ξεχωριστά.

Βιομετρική αυθεντικοποίηση

Δακτυλικό αποτύπωμα με πλαϊνό πλήκτρο

Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη

Αξεσουάρ *

S Pen (BLE, Μέσα στη συσκευασία) **, Book Cover, Book Cover Keyboard

* Τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για αγορά ξεχωριστά.

** Το S Pen πωλείται επίσης ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

Loading