Saturday Night: Νέο trailer για την ταινία-βουτιά στη θρυλική κωμική εκπομπή

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το Saturday Night, την περιπλάνηση του Jason Reitman στην αφετηρία του εμβληματικού κωμικού σόου του NBC.

Η πρεμιέρα του Saturday Night Live του NBC ήταν τουλάχιστον χαοτική. Η ταινία ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου 1975, 90 λεπτά πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου του SNL. Ο δημιουργός του SNL, Lorne Michaels (Gabriel LaBelle) αγωνίζεται να ολοκληρώσει το σενάριο και να θέσει υπό έλεγχο το συνεργείο του. Εν τω μεταξύ, οι νεαροί ηθοποιοί προκαλούν χάος στο πλατό. Ο Dick Ebersol (Cooper Hoffman) του NBC προσπαθεί να πείσει τον Michaels να εγκαταλείψει το σόου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ότι το δίκτυο θέλει να αποτύχει.

Οι ηθοποιοί που υποδύονται το εναρκτήριο καστ του SNL περιλαμβάνουν τους Dylan O'Brien ως Dan Aykroyd, Matt Wood ως John Belushi, Ella Hunt ως Gilda Radner, Lamorne Morris ως Garrett Morris, Emily Fairn ως Laraine Newman, Tommy Dewey ως Michael O'Donoghue, Kim Matula ως Jane Curtin και Cory Michael Smith ως Chevy Chase.

Άλλα μέλη του καστ είναι οι Rachel Sennott ως Rosie Shuster, Nicholas Braun ως Andy Kaufman/Jim Henson, Matthew Rhys ως George Carlin, Andrew Barth Feldman ως Neil Levy, Naomi McPherson ως Janis Ian, Kaia Gerber ως Jacqueline Carlin, Jon Batiste ως Billy Preston, Finn Wolfhard ως page του NBC, J.K. Simmons ως Milton Berle και Willem Dafoe ως David Tebet.

Ο Reitman σκηνοθετεί το Saturday Night σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Gil Kenan. Οι Reitman και Kenan είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Ghostbusters: Afterlife και Ghostbusters: Frozen Empire. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Reitman, Kenan, Jason Blumenfeld και Peter Rice.

Η ταινία Saturday Night έρχεται στους κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου 2024.

Loading