Severance: Πρώτο teaser trailer για τη 2η σεζόν και ημερομηνία πρεμιέρας!

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Severance, μαζί με την είδηση ότι η σειρά δεν θα επιστρέψει μέχρι το 2025. Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Apple TV+ στις 17 Ιανουαρίου και η σεζόν θα έχει συνολικά 10 επεισόδια.

Το σύντομο teaser δεν αποκαλύπτει πολλά για το τι να περιμένουμε στη νέα σεζόν, αλλά σύμφωνα με την Apple, "ο Mark (Adam Scott) και οι φίλοι του μαθαίνουν τις ολέθριες συνέπειες του να παίζεις με το φράγμα της αποχώρησης, οδηγώντας τους ακόμα πιο βαθιά στο μονοπάτι του κακού".

Το Severance έκανε το ντεμπούτο του στο Apple TV+ το 2022, και το πολύ ιδιαίτερο μείγμα του μονότονου δράματος γραφείου και του αλλόκοτου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας συγκέντρωσε γρήγορα ένα αφοσιωμένο κοινό. Ακολουθεί μια ομάδα εργαζομένων σε μια εταιρεία τεχνολογίας που "χωρίζει χειρουργικά τις αναμνήσεις τους μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής". Εκτός από τον Scott, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Britt Lower, John Turturro, Zach Cherry, Christopher Walken, Patricia Arquette και Tramell Tillman.


Μια μέρα πριν την κυκλοφορία του trailer, η Apple δημοσίευσε ένα αρκετά αινιγματικό teaser:

Loading