Shrek 5: Είναι πλέον επίσημο και έρχεται το 2026!

Τελικά ο Eddie Murphy δεν έλεγε ψέμματα πριν από μερικές ημέρες! Το Shrek 5 έχει μπει σε στάδιο παραγωγής και μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία πρεμιέρας, αν και θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά. Το σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι θα συμμετέχει όλο το αγαπημένο cast ηθοποιών που χάρισαν τις φωνές τους στους αγαπημένους χαρακτήρες.

"Όχι πολύ μακριά, πολύ μακριά... Το Shrek 5 αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Ιουλίου 2026 με τους Mike Myers, Eddie Murphy και Cameron Diaz", έγραψε η Dreamworks στο X μαζί με ένα video που έπαιζε το "All-Star" των Smashmouth.

Ο Murphy έβγαλε την είδηση ενώ έκανε δηλώσεις για την ταινία Beverly Hills Cop: Axel F., ενημερώνοντας τους fans ότι μια αυτόνομη ταινία με τον Γάιδαρο βρίσκεται επίσης στα σκαριά.

Το Shrek, το οποίο ήταν μια φιλική προς τα παιδιά παρωδία των κλασικών παραμυθιών με πρωταγωνιστές έναν απίθανο ήρωα και τον γαϊδαράκο που μιλάει, βγήκε στις αίθουσες το 2001 και ήταν μια απρόσμενη επιτυχία, σπάζοντας τα ρεκόρ εισιτηρίων και κερδίζοντας το πρώτο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Η επιτυχία της εμβληματικής ταινίας οδήγησε στη δημιουργία των ταινιών Shrek 2, Shrek the Third, Shrek Forever After, ενός μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, δύο spin-off ταινιών με πρωταγωνιστή τον Puss In Boots, ενός θεματικού πάρκου στα Universal Studios και πλήθος από αστεία memes στο Διαδίκτυο.

Τη σκηνοθεσία του Shrek 5 θα αναλάβει ο Walt Dohrn, ο οποίος εργάστηκε ως σεναριογράφος και καλλιτέχνης στο Shrek 2 και στο Shrek the Third, καθώς και ως επικεφαλής του σεναρίου στο Shrek Forever After. Ο Antonio Banderas δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι θα επιστρέψει ως Puss, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται και αυτός εκεί!

Loading