Sid Meier's Civilization VII: Πρώτο gameplay και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Όπως είχε προαναγγελθεί, στο πλαίσιο του Gamescom Opening Night Live παρουσιάστηκε σήμερα ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Sid Meier's Civilization VII, δίνοντας στους απανταχού οπαδούς της στρατηγικής μια ματιά στο gameplay. Το trailer δείχνει το 4X παιχνίδι στρατηγικής σε δράση, επιδεικνύοντας ένα φρέσκο στυλ γραφικών, πολλαπλές φατρίες, πόλεμο μεταξύ πολιτισμών, ακόμα και πυρηνικό χτύπημα.

Στο Civilization VII, οι στρατηγικές σας αποφάσεις διαμορφώνουν τη μοναδική πολιτιστική καταγωγή της εξελισσόμενης αυτοκρατορίας σας. Κυβερνήστε ως ένας από τους πολλούς θρυλικούς ηγέτες από όλη την ιστορία και καθοδηγήστε την πορεία της ιστορίας σας επιλέγοντας έναν νέο πολιτισμό που θα εκπροσωπεί την αυτοκρατορία σας σε κάθε εποχή της ανθρώπινης προόδου.

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον πολιτισμό που θέλουν να ακολουθήσουν στο ταξίδι τους, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με έναν δικό του μοναδικό ηγέτη. Καθώς το turn-based παιχνίδι εξελίσσεται, οι παίκτες θα εξερευνούν τα εδάφη που έχουν δημιουργηθεί, θα επεκτείνουν τις αυτοκρατορίες τους, θα εκμεταλλεύονται τους φυσικούς πόρους για να προοδεύουν στην τεχνολογία και τον πολιτισμό και, τέλος, θα εξοντώνουν κάθε άλλο πολιτισμό που τους αντιτίθεται.

Φαίνεται ότι μία από τις νέες προσθήκες στο gameplay αυτής της εισόδου είναι ένας τρόπος να μεταμορφώνετε τον πολιτισμό που παίζετε κάθε φορά που αποκτάτε μια νέα εποχή. Φυσικά, το multiplayer επιστρέφει επίσης και οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν εκστρατείες πολλαπλών περιόδων ή πιο σύντομες περιόδους που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια μιας μόνο εποχής και μπορούν να ολοκληρωθούν σε λίγες ώρες. Το cross-play θα είναι επίσης παρόν μεταξύ των κονσολών και του PC.

Το Sid Meier's Civilization VII θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2025, σε κονσόλες και PC.

Loading