Silo: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν

Το Apple TV+ ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας Silo θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024.

Το Silo ακολουθεί τους τελευταίους δέκα χιλιάδες ανθρώπους στη Γη που ζουν σε ένα τεράστιο υπόγειο καταφύγιο για να ξεφύγουν από το τοξικό περιβάλλον πάνω από τη Γη. Οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν γιατί χτίστηκε το σιλό και όσοι αναζητούν την αλήθεια αντιμετωπίζουν θανατηφόρες συνέπειες. Η Rebecca Ferguson πρωταγωνιστεί ως Juliette, μια μηχανικός που αποκαλύπτει βαθύτερα μυστήρια ενώ ερευνά τη δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου. Η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να εξερευνά τις ιστορίες της πρώτης σεζόν, με νέες ανατροπές και αποκαλύψεις.

Η πρώτη σεζόν του Silo έκανε πρεμιέρα στις 5 Μαΐου 2023 και η παραγωγή της δεύτερης σεζόν καθυστέρησε λόγω των απεργιών του Hollywood το 2023. Βασισμένη στην τριλογία «Wool» του Hugh Howey, η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται εβδομαδιαία μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2025.

Η ανακοίνωση έγινε στο Comic-Con 2024, όπου αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο Steve Zahn θα ενταχθεί στο καστ. Ο Zahn έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο πάνελ μαζί με τον δημιουργό και παραγωγό της σειράς Graham Yost, τον συγγραφέα και εκτελεστικό παραγωγό Hugh Howey, την εκτελεστική παραγωγό Rebecca Ferguson και τον πρωταγωνιστή Common. Εκτός από τον Zahn, το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Tim Robbins, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McCrae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie και Iain Glen.

Loading