Slow Horses: Πρώτο trailer για την επερχόμενη 4η σεζόν

Ο Jackson Lamb και η ομάδα των απόκληρων πρακτόρων του μπαίνουν σε μια νέα αποστολή στο trailer της 4ης σεζόν της σειράς Slow Horses του Apple TV+. Τα πλάνα δείχνουν μια θανατηφόρα βομβιστική επίθεση που "πυροδοτεί προσωπικά μυστικά, κλονίζοντας τα ήδη ασταθή θεμέλια του Slough House", σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η Apple.

Ο Gary Oldman επιστρέφει ως Lamb, ο πανέξυπνος και άξεστος ηγέτης του Slough House, του τμήματος καθαρτηρίου της MI5. Σύμφωνα με τον Lamb, οι άνθρωποι στέλνονται στο Slough House αν είναι " απόλυτα αποτυχημένοι" ή αν έχουν "εκνευρίσει κάποιον χωρίς τη θέλησή τους". Οι πράκτορες του Slough House είναι επιφορτισμένοι με τετριμμένες διοικητικές εργασίες. Ωστόσο, η ομάδα του Lamb βρίσκεται συνεχώς σε τρομερές καταστάσεις με συνέπειες ζωής και θανάτου.

Στο καστ του Slow Horses επιστρέφουν οι Kristin Scott Thomas ως Diana Taverner, Jack Lowden ως River Cartwright, Saskia Reeves ως Catherine Standish, Rosalind Eleazar ως Louisa Guy, Christopher Chung ως Roddy Ho, Aimee-Ffion Edwards ως Shirley Dander, Kadiff Kirwan ως Marcus Longridge και Jonathan Pryce ως David Cartwright.

Ο Hugo Weaving, η Joanna Scanlan, η Ruth Bradley, ο Tom Brooke και ο James Callis εντάσσονται στην 4η σεζόν της βραβευμένης με BAFTA σειράς κατασκοπείας.

Το Slow Horses βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων του συγγραφέα Mick Herron. Η 4η σεζόν είναι προσαρμοσμένη στο τέταρτο μυθιστόρημα του Herron, Spook Street. Οι προηγούμενες προσαρμογές περιλαμβάνουν τα Slow Horses για την 1η σεζόν, τα Dead Lions για τη 2η σεζόν και τα Real Tigers για την 3η σεζόν.

Σε τηλεοπτική διασκευή του Will Smith, η 3η σεζόν του Slow Horses απέσπασε πρόσφατα εννέα υποψηφιότητες για Emmy, μεταξύ των οποίων για Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor (Oldman) και Outstanding Supporting Actor (Lowden). Η 5η σεζόν του Slow Horses έχει ήδη ανανεωθεί και γυριστεί.

Η 4η σεζόν του Slow Horses κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, με τα δύο πρώτα επεισόδια. Ένα επεισόδιο θα προβάλλεται εβδομαδιαία κάθε Τετάρτη μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Loading