Sonic the Hedgehog 3: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία με τον Keanu Reeves στον ρόλο του Shadow!

Μετά από μήνες αναμονής, το πρώτο trailer για το Sonic the Hedgehog 3 έχει έρθει στη δημοσιότητα και μας δίνει μια πρώτη επίσημη ματιά στον Shadow που υποδύεται ο Keanu Reeves.

Το trailer του Sonic 3 μας δείχνει τον μπλε σκαντζόχοιρο να αναλαμβάνει δράση για άλλη μια φορά, καθώς αναδύεται το «Project Shadow», με το voiceover να μας προϊδεάζει για την τραγική ιστορία του μαυροκόκκινου Shadow the Hedgehog, συμπεριλαμβάνοντας και ένα γρήγορο πλάνο της Maria, η οποία είναι γνωστή στους φίλους του παιχνιδιού. Η δύναμη του Shadow είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο, που οδηγεί τον Sonic να κάνει το αδιανόητο: να συνεργαστεί με τον Robotnik (Jim Carrey) για να εξουδετερώσουν τον κακό.

Ο παραγωγός Toby Ascher περιγράφει το Sonic 3 ως «ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχουμε κάνει στο franchise. Θα είναι αυτή η τεράστια, διασκεδαστική, απίστευτη ταινία που προφανώς παίρνει πολλά από το Sonic Adventure 2 και μερικά από τα παιχνίδια που ξέρω ότι ο πυρήνας της Sonic Team μεγάλωσε αγαπώντας τα».

Το Sonic Adventure 2 ήταν ένας τίτλος που κυκλοφόρησε το 2001 για το Dreamcast και σύστησε στον κόσμο την απόλυτη μορφή ζωής, ή αλλιώς τον Shadow the Hedgehog.

Το Sonic the Hedgehog 3, με πρωταγωνιστές τους Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, Idris Elba, Keanu Reeves, Colleen O'Shaughnessey και Lee Majdoub, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Οι δύο πρώτες ταινίες Sonic, που κυκλοφόρησαν το 2020 και το 2022 αντίστοιχα, έχουν συγκεντρώσει συνολικά σχεδόν 720 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Loading