Sony WF-C510: Τα νέα πολύ προσιτά και ιδιαίτερα ποιοτικά ακουστικά της εταιρείας

Η Sony ανακοίνωσε τα truly wireless ακουστικά WF-C510 που προσφέρουν τη γνωστή ποιότητα ήχου της Sony σε ένα συμπαγές σχέδιο. Τα ακουστικά διαθέτουν υψηλή διάρκεια ζωής μπαταρίας και άνετο σχεδιασμό μαζί με βελτιωμένες λειτουργίες σε προσιτή τιμή, καθιστώντας τα ιδανικά για να ακούτε με τον δικό σας τρόπο όλη την ημέρα. 

Συμπαγή. Ελαφριά. Άνετα.  

Έχοντας μικρότερο και πιο συμπαγή σχεδιασμό σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, τα WF-C510 είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση. Τα WF-C510 είναι τα μικρότερα ακουστικά κλειστού τύπου της Sony, ώστε όσοι έχουν ακόμη μικρότερα αυτιά να μπορούν να επιτύχουν πιο σταθερή εφαρμογή.  Τα ακουστικά WF-C510 συνδυάζουν ένα σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο αυτί με εργονομικό σχεδιασμό επιφάνειας για πιο σταθερή εφαρμογή. Σχεδιάσαμε τα WF-C510 χρησιμοποιώντας εκτεταμένα δεδομένα για το σχήμα του αυτιού που συλλέξαμε από την παρουσίαση των πρώτων in-ear ακουστικών στον κόσμο το 1982, καθώς και την αξιολόγηση της ευαισθησίας διαφόρων τύπων αυτιών, για να εξασφαλίσουμε ένα ιδανικό σχήμα που είναι άνετο για πολλούς ανθρώπους. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης στρογγυλεμένο σχεδιασμό και ματ φινίρισμα για πρόσθετη άνεση. Επιπλέον, έχει προστεθεί ένα κουμπί επίπεδης και ευρύτερης επιφάνειας για να διασφαλίζεται η αβίαστη λειτουργία, που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας χωρίς διακοπές.

Με μικρότερα ακουστικά έρχεται και μικρότερη θήκη φόρτισης. Η συμπαγής κυλινδρική θήκη φόρτισης έχει λεπτότερο σχεδιασμό σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, καθιστώντας την ακόμα πιο βολική για να τη μεταφέρετε σε μια τσέπη ή τσάντα, επιτρέποντάς σας να παίρνετε τα ακουστικά μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε.  

Με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 11 ώρες, μπορείτε να απολαμβάνετε ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής, ενώ η γρήγορη φόρτιση διάρκειας 5 λεπτών σας παρέχει έως και 60 λεπτά ακρόασης, ώστε να μπορείτε να ακούτε όλη την ημέρα. 

Με δυνατότητα επιλογής μπλε, κίτρινου, μαύρου ή λευκού χρώματος, μπορείτε να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.  Συνδυάστε την υφή, την ποιότητα και το χρώμα για να δημιουργήσετε αβίαστα το δικό σας στυλ.

Σχεδιασμένα για καθημερινή ευκολία 

Τα WF-C510 είναι συμβατά με το Multipoint Connection της Sony, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε σε δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία Ambient Sound Mode, η οποία σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο γύρω σας ενώ ακούτε τη μουσική σας. Επιπλέον, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Voice Focus, τα WF-510 καταγράφουν τις ανθρώπινες φωνές, ενώ παράλληλα καταστέλλουν το θόρυβο.  

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ρυθμίσεις ήχου μέσα από την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Ανεξάρτητα από το είδος που σας αρέσει, ακούστε τη μουσική όπως πρέπει να ακούγεται με τα εξατομικευμένα EQ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον ήχο σας για κάθε μουσική προτίμηση.

Μικρό μέγεθος, εξαιρετικός ήχος   

Τα WF-C510 δεν κάνουν συμβιβασμούς στον ήχο. Χάρη στην τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), τα ακουστικά παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας και δημιουργούν μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης. Με ισορροπημένη ρύθμιση του ήχου από τις χαμηλές έως τις υψηλές συχνότητες και τα φωνητικά είναι φυσικά και καθαρά. Μπορείτε επίσης να βιώσετε καθηλωτικό 360 Reality Audio για spatial ακρόαση.

Κάντε την καθημερινή ακρόαση εύκολη 

Με το Quick Access μπορείτε να χειρίζεστε εύκολα το Spotify Tap, επιτρέποντάς σας να ξεκινάτε την αναπαραγωγή των κομματιών σας με μερικά απλά πατήματα.  Με πιστοποίηση αντοχής στο νερό IPX44, τα ακουστικά WF-C510 εξασφαλίζουν ότι οι πιτσιλιές και ο ιδρώτας δεν θα σας εμποδίσουν να απολαμβάνετε τη μουσική σας.  

Τα WF-C510 μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τη συσκευή σας με τις λειτουργίες Fast Pair και Swift Pair. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε είτε το αριστερό είτε το δεξί ακουστικό από τη θήκη φόρτισης και να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα, ιδανικό για multi-tasking. 

Με γνώμονα το περιβάλλον 

Η Sony σχεδίασε τα WF-C510 για να είναι ταυτόχρονα κομψά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα. Τα ακουστικά και η θήκη είναι εν μέρει κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και διαθέτουν συσκευασία κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου χωρίς πλαστικό, αναδεικνύοντας την αφοσίωση της Sony στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων και των πρακτικών της.

Διαθεσιμότητα

Τα Sony WF-C510 θα είναι διαθέσιμα σε μπλε, κίτρινο, μαύρο και λευκό χρώμα από το Σεπτέμβριο.

Loading