Σπουδαία δώρα και αυτήν την εβδομάδα από το Epic Games Store!

Ήρθε και πάλι η ώρα για δώρα στο Epic Games Store. Η εβδομαδιαία προσφορά περιλαμβάνει ένα πακέτο κλασικών παιχνιδιών Fallout καθώς και ένα αντίγραφο του Wild Card Football για να αποκτήσουν όλοι οι PC gamers. Έχετε επτά ημέρες από σήμερα, 29 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, για να προσθέσετε τα παιχνίδια μόνιμα στη βιβλιοθήκη σας στο κατάστημα, αρκεί να ολοκληρώσετε την διαδικασία της εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο.

Η συλλογή Fallout Classic Collection περιλαμβάνει τρία κλασικά παιχνίδια από το franchise. Κάποιοι μπορεί να θυμούνται ότι το πακέτο επρόκειτο να διατεθεί δωρεάν πριν από έξι μήνες, αλλά αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή. Το πακέτο περιλαμβάνει το αρχικό Fallout, τη συνέχειά του, καθώς και το turn-based squad-based tactics παιχνίδι Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Αυτά τα παιχνίδια, που διαδραματίζονται στο δημοφιλές μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν, προσφέρουν εμπειρίες RPG με τεράστιους κόσμους για εξερεύνηση, dungeons και αποστολές που απαιτούν ουσιαστικές αποφάσεις.

Εκτός από αυτή την τριάδα, το κατάστημα προσφέρει επίσης ένα αντίγραφο του Wild Card Football. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αμερικανικού ποδοσφαίρου σε arcade στιλ με δράση επτά εναντίον επτά. Οι ομάδες μπορούν να δημιουργηθούν από τους εκατοντάδες εμβληματικούς επαγγελματίες παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα δύναμης που βασίζεται σε κάρτες, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε ειδικές κινήσεις για να αλλάξετε την πορεία των αγώνων.

Fallout Classic Collection - [Epic Games Store Link]

Wild Card Football - [Epic Games Store Link]


Loading