Squid Game: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν!

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του Squid Game έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω ενός teaser trailer, ενώ έχει δοθεί επίσης το πράσινο φως για μια τρίτη και τελευταία σεζόν. Η Netflix ανακοίνωσε ότι η 2η σεζόν του Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου, με την 3η και τελευταία σεζόν να αναμένεται μέσα στο 2025.

Τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς, η δεύτερη σεζόν του Squid Game θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) καθώς μπαίνει και πάλι στο θανάσιμο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν κυνηγάει χρήματα, αλλά θα προσπαθήσει να μάθει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση.



Λαμβάνοντας υπόψη τα θανατηφόρα γεγονότα της 1ης σεζόν, είναι απίθανο να δούμε πολλά άλλα μέλη του προηγούμενου καστ να επιστρέφουν. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο Gi-hun θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη επόπτη του παιχνιδιού Front Man (Lee Byung-hun). Ο δημιουργός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, δήλωσε επίσης ότι ενδιαφέρεται να εξερευνήσει τη σχέση του Front Man με τον αδελφό του αστυνομικό Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon), υποδηλώνοντας ότι ο τελευταίος πιθανότατα επέζησε από τα γεγονότα της 1ης σεζόν.

«Ο Seong Gi-hun που ορκίστηκε εκδίκηση στο τέλος της πρώτης σεζόν επιστρέφει και μπαίνει ξανά στο παιχνίδι», έγραψε ο Hwang σε μια επιστολή προς τους θαυμαστές. «Ο Front Man δεν φαίνεται να είναι εύκολος αντίπαλος ούτε αυτή τη φορά. Η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των δύο κόσμων τους θα συνεχιστεί στο φινάλε της σειράς με την 3η σεζόν, η οποία θα σας παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τον σπόρο που φυτεύτηκε για τη δημιουργία ενός νέου Squid Game να μεγαλώνει και να αποδίδει καρπούς μέχρι το τέλος αυτής της ιστορίας».

Loading