Squid Game: Νέο teaser video για τη 2η σεζόν!

Η 2η σεζόν του Squid Game θα κυκλοφορήσει στο Netflix αργότερα φέτος, αλλά μέχρι στιγμής μεγάλο μέρος της πλοκής της σειράς καλύπτεται από μυστήριο. Όχι πια, χάρη σε ένα πολύ χαρακτηριστικό νέο teaser που αποκαλύπτει μια σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με την επιστροφή της πιο δημοφιλούς σειράς της υπηρεσίας.

Σε ένα πολύ σύντομο κλιπ που κυκλοφόρησε από το Netflix, βλέπουμε τον Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) να φοράει ξανά τη στολή του Squid Game και έχει τον ίδιο αριθμό: 456. Είναι η ιστορία που όλοι φοβόμασταν αφού είδαμε τον Gi-hun να παλεύει μέχρι θανάτου για να βγει ζωντανός από τα πρώτα παιχνίδια της 1ης σεζόν. Στο φινάλε, κατάφερε να επιβιώσει, να κερδίσει το βραβείο και να ελευθερωθεί.

Ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι ο κύκλος επρόκειτο να ξεκινήσει ξανά όταν είδε κάποιον να του δίνουν την κάρτα κλήσης του Squid Game στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Τις τελευταίες στιγμές, τους τηλεφώνησε και ορκίστηκε ότι θα κατέστρεφε τα παιχνίδια και τον Front Man μια για πάντα. Τώρα ξέρουμε ότι θα το κάνει αυτό από μέσα.

Το νέο trailer μας δίνει επίσης μια πρώτη εικόνα αρκετών από τους νέους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών 007, 222, 044 και 380. Δεν βλέπουμε τα πρόσωπα των νέων διαγωνιζομένων, αλλά η δεύτερη σεζόν έχει υποδεχτεί ένα τεράστιο νέο καστ μετά τον μεγάλο αριθμό θανάτων της πρώτης σεζόν. "Το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει", αναφέρει το σλόγκαν.

Η 2η σεζόν του Squid Game θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου 2024 και θα ακολουθήσει μια τελευταία σεζόν. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει για την 3η σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα streaming το 2025.

Loading