Squid Game: Το νέο trailer μας βάζει για λίγο στην αρένα!

Ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game δημοσιεύθηκε από τη Netflix και φαίνεται όσο βίαιο περιμέναμε.

Στη 2η σεζόν, ο Gi-hun επιστρέφει στην αρένα για να αντιμετωπίσει ένα νέο σύνολο σαδιστικών παιχνιδιών και να προσπαθήσει να εξουδετερώσει τον Front Man μια για πάντα. Το trailer αποκαλύπτει πόσο στενά ακολουθεί τα γεγονότα που τελείωσαν την 1η σεζόν, όταν ο Gi-hun κέρδισε τους αγώνες. Ωστόσο, μόλις ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, αποφάσισε ότι η δουλειά του δεν είχε τελειώσει ακόμα, επιλέγοντας αντ' αυτού να καλέσει την τηλεφωνική γραμμή για να πάρει εκδίκηση.

Το νέο clip ξεκινά με τον Gi-hun να ακούει ένα χτύπημα στην πόρτα του διαμερίσματός του από τον Front Man, ο οποίος του λέει: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το παιχνίδι». Επίσης, ρίχνουμε μια ματιά στη νέα αρένα, η οποία μοιάζει πολύ με την πρώτη σεζόν, μέχρι και τους διαγωνιζόμενους που είναι στοιβαγμένοι σε κουκέτες και τον τεράστιο κουμπαρά. Οι φρουροί επιστρέφουν και αυτοί με τις κόκκινες στολές τους και περιφέρονται γύρω από το γεμάτο κάμερες συγκρότημα και τα φλεγόμενα σώματα όσων χάνουν τους αγώνες.

Η 1η σεζόν του Squid Game παραμένει η σειρά του Netflix με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Μέχρι στιγμής, έχει μεταδοθεί για περισσότερες από δύο δισεκατομμύρια ώρες και, εν όψει της 2ης σεζόν, το ποσοστό αυτό πιθανότατα θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Η 2η σεζόν του Squid Game κυκλοφορεί στις 26 Δεκεμβρίου στο Netflix, ενώ η 3η και τελευταία σεζόν αναμένεται μέσα στο 2025.

Loading