Star Trek: Section 31, πρώτο teaser trailer 5 χρόνια μετά την ανακοίνωση του

Πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωσή του, κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer για το Star Trek: Section 31, το επερχόμενο κινηματογραφικό spin-off του Star Trek: Discovery. Το πολυαναμενόμενο promo, το οποίο επενδύεται με το «Formation» της Beyoncé, αποκαλύφθηκε από τους πρωταγωνιστές Omari Hardwick, Sam Richardson, Kacey Rohl και Michelle Yeoh (που συντονίστηκαν εικονικά) κατά τη διάρκεια του Hall H panel του franchise στο San Diego Comic-Con το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Σε αυτό, η Philippa Georgiou που υποδύεται η Yeoh (η οποία πέθανε στο πιλοτικό επεισόδιο του Discovery, πριν επιστρέψει ως μια πιο σκοτεινή εκδοχή της από το Mirror Universe) εντάσσεται σε ένα μυστικό, απόρρητο τμήμα του Starfleet. Όπως το θέτει η Rachel Garrett της Rohl, οι αποστολές τους είναι ουσιαστικά «κατασκοπευτική δουλειά», καθώς ο διαστημικός οργανισμός προσπαθεί να προστατεύσει την United Federation of Planets και «να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν διαπράττει φόνο» ανάμεσα στα αστέρια.

«Χαριτωμένη ιδέα», απαντά η Georgiou με ένα απειλητικό χαμόγελο, καθώς ο χαρακτήρας του Hardwick μοιράζεται ότι δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος με τη νεοσύλλεκτη της ομάδας, δεδομένου ότι είναι «μια τύραννος που δολοφόνησε τον ίδιο της το λαό κατά εκατομμύρια».

Ο Olatunde Osunsanmi σκηνοθετεί την ταινία, η οποία έχει περιγραφεί ως πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες εκδρομές του Star Trek, δουλεύοντας πάνω σε σενάριο του Craig Sweeny. Κατά τη διάρκεια του πάνελ, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Miku Martineau παίζει μια νεαρή εκδοχή του χαρακτήρα της Yeoh στην ταινία. Ο Sven Ruygrok (One Piece), ο Robert Kazinsky (Pacific Rim), ο Humberly Gonzalez (Ginny & Georgia) και ο James Hiroyuki Liao (Barry) συμπληρώνουν το υποστηρικτικό καστ.

Το Star Trek: Section 31 «έρχεται σύντομα», σύμφωνα με το teaser trailer.

Loading