Star Wars: Skeleton Crew, το πρώτο trailer αποκαλύπτει τον...Jude Law

Το trailer για τη νέα σειρά Star Wars: Skeleton Crew κυκλοφόρησε και δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από το franchise.

Στο σύντομο clip, μια ομάδα παιδιών αποφασίζει να παρατήσει το σχολείο και να ξεκινήσει μια περιπέτεια. Όταν πέφτουν πάνω σε έναν χαμένο ναό των Jedi, μπλέκουν στην περιπέτεια της ζωής τους και χάνονται κάπου στον γαλαξία. Το trailer τελειώνει με τα παιδιά παγιδευμένα πίσω από κάγκελα και ένα ζευγάρι κλειδιά να αιωρείται ξαφνικά προς το μέρος τους. "Είσαι Jedi", αναφωνεί ένα από τα παιδιά. Στη συνέχεια, ένας μασκοφόρος άνδρας αποκαλύπτεται ότι δεν είναι άλλος από τον χαμογελαστό Jude Law.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το spin-off του Star Wars ακολουθεί μια ομάδα νέων σε ένα ταξίδι ενηλικίωσης. Αφού κάνουν μια απροσδόκητη ανακάλυψη στον πλανήτη τους, βρίσκονται χαμένοι στον γαλαξία. Πρέπει να ενωθούν για να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι τους, και ο Jude Law θα είναι ο οδηγός τους.

Ο Law υποδύεται Jod Na Nawood, τον οποίο πλαισιώνουν ο Ravi Cabot-Conyers ως Wim, ο Ryan Kiera Armstrong ως Fern, η Kyriana Kratter ως KB και ο Robert Timothy Smith ως Nee. Μεταξύ των δευτερευόντων ηθοποιών είναι ο Tunde Adebimpe, η Kerry Condon, ο Jaleel White και ο Nick Frost ως φωνή του ανδροειδούς SM 33.

Η σειρά συγκρίνεται ήδη με κλασικές ταινίες όπως το E.T. και το Goonies. "Είναι ένα διασκεδαστικό μέρος, το σύμπαν του Star Wars", δήλωσε πρόσφατα ο Law στο People. "Και υπάρχουν σπουδαίες αναφορές σε παλιές ταινίες και σε πρόσφατα επεισόδια και σειρές. Υπάρχει πολλή πρωτοτυπία και ελπίζω ότι αυτό θα φέρει το αίσθημα της διασκέδασης σε όσους το παρακολουθήσουν".

Το Star Wars: Skeleton Crew θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 3 Δεκεμβρίου 2024. Θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται εβδομαδιαία στην υπηρεσία streaming.

Loading