Sylvester Stallone: Ετοιμάζει το prequel του Rocky και το συγκρίνει με ταινία της Disney!

Ο Sylvester Stallone μας προετοιμάζει για ένα επερχόμενο prequel του Rocky και το συγκρίνει με ένα κλασικό animation της Disney! Όπως δήλωσε στο podcast Inspire Me::

Το prequel του Rocky αγγίζει πολύ την καρδιά μου. Έγραψα μερικές σελίδες του και φαίνεται να γράφεται από μόνο του. Βλέποντας την Adrian στα 15, τον Rocky στα 17, τον Paulie να μετακομίζει σε μια νέα γειτονιά. Ο Rocky είναι το κακό αγόρι. Είναι σχεδόν σαν το Lady and the Tramp (Η Λαίδη και ο Αλήτης), αλλά με αληθινούς ανθρώπους. Θα είναι υπέροχο.

Η Adrian είναι το ερωτικό ενδιαφέρον του Rocky (και, από το Rocky II, η σύζυγός του), την οποία υποδυόταν η Talia Shire στις αρχικές ταινίες, ενώ ο Paulie είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της Adrian και καλύτερος φίλος του Rocky, τον οποίο υποδυόταν ο Burt Young. Ο Σταλόνε ήταν 29 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Rocky, οπότε φαίνεται ότι το prequel θα διαδραματίζεται περίπου 10 χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας του 1976. Και, με βάση τη σύγκριση του με το Lady and the Tramp, φαίνεται ότι μπορούμε να περιμένουμε μια εστίαση στη σχέση του Rocky και της Adrian.

Υπήρχε συζήτηση για μια τηλεοπτική σειρά prequel από το 2019, αλλά οι ενημερώσεις ήταν ελάχιστες και το project δεν φάνηκε να προχωράει. Το γεγονός ότι ο Stallone έχει γράψει «μερικές σελίδες» του σεναρίου είναι όμως ένα ελπιδοφόρο σημάδι πως μπορεί να το δούμε τελικά.

Ο Stallone έχει γράψει το σενάριο και των έξι ταινιών Rocky, καθώς επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε αυτές, και έχει σκηνοθετήσει τέσσερις από αυτές. Εμφανίστηκε σε δύο από τις τρεις ταινίες Creed, στις οποίες πρωταγωνιστεί και ο Michael B. Jordan ως ο γιος του Apollo Creed.

[via]

Loading