Τα νέα Lenovo Yoga και IdeaPad laptops από την IFA 2024

Η Lenovo ανακοίνωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Lenovo Innovation World 2024 τις νέες προσθήκες στα χαρτοφυλάκια Lenovo Yoga και Lenovo IdeaPad, σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα των χρηστών μέσω της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτά τα νέα προϊόντα υπόσχονται να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές δημιουργούν, εμπνέονται και παράγουν, προσφέροντας ένα απρόσκοπτο συνδυασμό επιδόσεων και χαρακτηριστικών με επίκεντρο τον χρήστη. Τα προϊόντα που ανακοινώθηκαν στην ειδική εκδήλωση της Lenovo στο Βερολίνο- περιλαμβάνουν:

  • Το ολοκαίνουργιο Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15", 9), που βασίζεται σε επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra™ (Evo Edition) Copilot+ PC, και είναι προϊόν πολυετούς συνεργασίας με την Intel.
  • Τα Lenovo Yoga Pro 7 (14", 9), Lenovo IdeaPad Slim 5 (15", 10) και Lenovo IdeaPad Slim 5 (13", 10), που βασίζονται σε επεξεργαστές AMD Ryzen™, 
  • Το Lenovo IdeaPad Slim 5x (14", 9) και το Lenovo IdeaPad 5x 2-σε-1 (14", 9), που βασίζονται σε επεξεργαστές Snapdragon® X Plus,
  • Το Lenovo Creator Zone, μια σουίτα λογισμικού που επιτρέπει στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν φυσική γλώσσα για να εμπνέονται και να δημιουργούν εικόνες με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Τα προϊόντα αυτά είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα της δέσμευσης της Lenovo να ηγηθεί του κλάδου, παρέχοντας τεχνολογία αιχμής, εξαιρετικές εμπειρίες χρήσης και ενισχυμένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα στους καταναλωτές, σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15", 9)-Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Intel

Η έκδοση Aura Edition της Lenovo είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς σχεδιαστικής συνεργασίας με την Intel που προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη premium κατασκευή, σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες. Εκτός από το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition, το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15", 9) αποτελεί την επιτομή της premium κατασκευής και της καινοτόμου τεχνολογίας, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών, ειδικά προσαρμοσμένων ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης:

  • Smart Modes: Οι φορητοί υπολογιστές Aura Edition προσφέρουν στους χρήστες υψηλότερο έλεγχο της δυνατότητας προσαρμογής του υπολογιστή, με τη χρήση έξυπνων λειτουργιών που προσαρμόζονται επιτόπου στις ανάγκες του χρήστη, είτε πρόκειται για εργασία, χαλάρωση, δημιουργία ή ό,τι άλλο. Η λειτουργία smart Modes προσαρμόζει δυναμικά την απόδοση και τις ρυθμίσεις του συστήματος, παρέχοντας βέλτιστες συνθήκες για κάθε δραστηριότητα.
  • Attention Mode: Όταν η παραγωγικότητα αποτελεί ζητούμενο υψίστης σημασίας, η λειτουργία Attention Mode επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν συγκεκριμένα τους όποιους ιστότοπους αποσπούν την προσοχή τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην εργασία τους. 
  • Wellness Features: Περιλαμβάνει λειτουργίες για την ευεξία των ματιών καθώς και προειδοποιήσεις για τη στάση του σώματος, με στόχο την καταπολέμηση της κόπωσης και την υπενθύμιση στους χρήστες να κάνουν διαλείμματα, βοηθώντας τους να έχουν πάντοτε κατά νου την υγεία τους και τη στάση τους σώματός τους, ενώ είναι απασχολημένοι με κάτι άλλο.
  • Collaboration Tools: Μια σειρά ρυθμίσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τις εμπειρίες βιντεοκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης του χαμηλού φωτισμού, του εικονικού παρουσιαστή, του θολωμένου φόντου, παράμετροι οι οποίες αυξάνουν την ευκρίνεια και την άνεση, στη διάρκεια της συνεργασίας με άλλους ανθρώπους.
  • Shield Mode: Εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής με λειτουργίες όπως οι ειδοποιήσεις απορρήτου, η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η αυτόματη προτροπή για χρήση VPN, ώστε να παραμένετε ασφαλείς ενώ διαχειρίζεστε ευαίσθητες πληροφορίες.
  • Τέλος, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι υψίστης σημασίας όταν χρησιμοποιείτε υπολογιστή εκτός πρίζας. Η λειτουργία Eco Mode βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας, μεγιστοποιώντας το χρόνο μεταξύ των φορτίσεων.
  • Smart Share: Επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση εικόνων μεταξύ smartphones και φορητών υπολογιστών. Οι χρήστες μπορούν να αγγίξουν πολύ απλά ένα υποστηριζόμενο smartphone στην άκρη της οθόνης, προτρέποντας τον φορητό υπολογιστή να εκκινήσει αυτόματα την εφαρμογή Smart Share και στις δύο συσκευές, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά πρόσφατων φωτογραφιών με drag-and-drop. Η λειτουργία υποστηρίζει τις πλατφόρμες Android και iOS. 
  • Smart Care: Προσφέρει υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο από πραγματικούς τεχνικούς της Lenovo, προσβάσιμη τόσο μέσω υπολογιστή όσο και μέσω τηλεφώνου. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν ζωντανά ή να καλούν την υποστήριξη για βοήθεια με μια συνδρομή premium που προσφέρει υποστήριξη ανωτέρου επιπέδου στον χώρο σας.

Με το Aura Edition, η Lenovo προσπάθησε να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή τεχνική καινοτομία: εστιάζοντας στη διασταύρωση του ανθρώπου και της τεχνολογίας, οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Aura Edition δεν κάνουν απλώς την εργασία στον υπολογιστή πιο παραγωγική και αποδοτική, αλλά πιο άνετη και ευχάριστη. 

Εκτός από τα χαρακτηριστικά Aura Edition, το Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15", 9) βασίζεται στον επεξεργαστή Intel Core Ultra (Evo Edition), με υβριδικό επεξεργαστή 8 πυρήνων και ενσωματωμένα γραφικά (GPU) υψηλής απόδοσης για ομαλή και αποτελεσματική απόδοση κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιών. Η μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU) 40+ TOPS επιταχύνει τις εφαρμογές που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκείνους τους δημιουργούς περιεχομένου που απαιτούν υπολογιστική ισχύ με υποστήριξη Τεχνητής Νοημοσύνης. Η μνήμη RAM 8533 MHz έως 32 GB που διαθέτει ο υπολογιστής επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται άκοπα πολλαπλές εργασίες, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος SSD3 έως 1 TB παρέχει άφθονο χώρο για μεγαλύτερα αρχεία και γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα. Σχεδιασμένη για εκτεταμένες δημιουργικές συνεδρίες, η μπαταρία 70WHr εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να ασχολούνται με τις διάφορες δραστηριότητές  μεταξύ των φορτίσεων.

Η συνδεσιμότητα είναι απρόσκοπτη με Wi-Fi® 7 και Bluetooth® 5.4, επιτρέποντας γρήγορες και σταθερές ασύρματες συνδέσεις. Οι πολλαπλές θύρες, συμπεριλαμβανομένης της θύρας Thunderbolt™ 4, παρέχουν ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών, τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και την επέκταση των δυνατοτήτων του φορητού υπολογιστή. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Yoga Slim 7i Aura Edition μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, εκπληκτικά οπτικά στοιχεία και αξιόπιστη συνδεσιμότητα στις δημιουργικές τους προσπάθειες.

Ο φορητός υπολογιστής είναι επίσης πιστοποιημένα ουδέτερος ως προς τον άνθρακα 4, και όπως όλοι οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Yoga, συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή 2 μηνών στο Adobe Creative Cloud 5.

Lenovo Yoga Pro 7 (14", 9)-AMD Multi-Tasking με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Το Lenovo Yoga Pro 7 (14" 9) είναι ένας πανίσχυρος υπολογιστής, σχεδιασμένος για ευέλικτη και αποδοτική επεξεργασία με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης, χάρη στον επεξεργαστή AMD Ryzen AI 9 365, ενώ διαθέτει και μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU) στα 50 TOPS. Αυτός ο φορητός υπολογιστής με Copilot+1 επιταχύνει τις δημιουργικές ροές εργασίας, καθιστώντας τον απαραίτητο εργαλείο για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους επαγγελματίες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις.

  • Επιτάχυνση λογισμικού X Power: Το βελτιωμένο λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη Lenovo X Power επιταχύνει δραστικά τις προεπισκοπήσεις, την απόδοση και τις εξαγωγές. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους δημιουργούς να βλέπουν τη δουλειά τους σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους αναμονής και ενισχύοντας την παραγωγικότητα.
  • X Power Hardware Boost: Διατηρεί το σύστημα ψυχρό ακόμη και υπό μεγάλα φορτία, εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση κατά τη διάρκεια εντατικών εργασιών. Οι χρήστες μπορούν να βασιστούν στο φορητό υπολογιστή για να αποδίδει αποτελεσματικά χωρίς υπερθέρμανση, καθιστώντας τον ιδανικό για μακροχρόνιες δημιουργικές συνεδρίες.
  • Yoga Premium Suite: Ένα άνετο πληκτρολόγιο Yoga με επικάλυψη Soft Touch που διαθέτει διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και πλήκτρα με εσοχές στα 0,3 mm, ένα σύστημα ηχείων με διπλό tweeter και διπλό woofer, τέσσερα μικρόφωνα με ακύρωση θορύβου μέσω αναγνώρισης φωνής, καθώς και μια κάμερα FHD IR που εξασφαλίζει καθαρές και ευκρινείς βιντεοκλήσεις.
  • Οθόνη 14,5" PureSight Pro OLED: Προσφέρει ανάλυση 2,8K, ρυθμό ανανέωσης 120Hz, μέγιστη φωτεινότητα 600 nits και 100% κάλυψη Adobe RGB, P3 και sRGB με αυτόματη διαχείριση χρωμάτων  και ακρίβεια χρωμάτων X-Rite® Delta E<1. Αυτή η οθόνη υψηλής ποιότητας παρέχει εκπληκτικά οπτικά στοιχεία, καθιστώντας την ιδανική για γραφίστες, επεξεργαστές βίντεο και οποιονδήποτε χρειάζεται ακριβή και ζωντανή αναπαράσταση χρωμάτων.

Το Lenovo Yoga Pro 7 (14", 9) διαθέτει επίσης ένα μεγάλο φάσμα θυρών σύνδεσης, όπως USB 4.0, USB 3.2, HDMI 2.1 καθώς και συνδυαστική υποδοχή ήχου, παρέχοντας ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας για διάφορα περιφερειακά και εξωτερικές συσκευές. Με υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες και σταθερές ασύρματες συνδέσεις, ενισχύοντας τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη φορητότητα. Εντωμεταξύ, ξεκινώντας από τα μόλις 15,6 χιλιοστά και βάρος μόλις 1,59 κιλά, αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Lenovo Yoga Pro 7 (14", 9) ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο για επαγγελματίες και δημιουργούς που χρειάζονται μια αξιόπιστη και αποτελεσματική συσκευή για τις απαιτητικές ροές εργασίας τους.

Lenovo Creator Zone - Βελτίωση της δημιουργικότητας

Το Lenovo Creator Zone, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη CES 2024, είναι μια εφαρμογή ενσωματωμένη στη συσκευή, που χρησιμοποιεί επεξεργασία φυσικής γλώσσας για τη δημιουργία και επεξεργασία εικόνων. Βασισμένη σε μια ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Stable Diffusion 3.0, αποκλειστικά διαθέσιμη στη Lenovo, το Lenovo Creator Zone μπορεί να παράγει εικόνες σε δευτερόλεπτα, αξιοποιώντας τις οδηγίες που του παρέχει ο χρήστης, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών κειμένου, σκίτσων και εικόνων αναφοράς. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει σημαντικά τη δημιουργική διαδικασία για τους χρήστες, καθιστώντας την ταχύτερη, πιο διαισθητική και ιδιαίτερα αποτελεσματική.

  • Κείμενο σε εικόνα: Οι χρήστες μπορούν απλώς να πληκτρολογήσουν μια περιγραφή κειμένου της επιθυμητής εικόνας και να πατήσουν enter, οπότε το Lenovo Creator Zone θα δημιουργήσει τέσσερις εικόνες με βάση την περιγραφή κειμένου που δόθηκε. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να οπτικοποιούν γρήγορα έννοιες και ιδέες, μετατρέποντας αβίαστα γραπτές περιγραφές σε οπτικό περιεχόμενο.
  • Σκίτσο σε εικόνα: Σκιτσάροντας μια εικόνα απευθείας στο Lenovo Creator Zone και παρέχοντας μια σύντομη περιγραφή κειμένου, ο χρήστης βλέπει το Lenovo Creator Zone να δημιουργεί τέσσερις εικόνες που αποδίδουν αυτή τη συνδυασμένη περιγραφή, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν επιτόπου μερικές πρώτες ιδέες, μετατρέποντάς τες σε καλά δουλεμένες απεικονίσεις, με τρόπο γρήγορο και εύκολο.
  • Εικόνα προς εικόνα: Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για τη δημιουργία παραλλαγών υφιστάμενων εικόνων για την εξερεύνηση διαφορετικών στυλ και θεματικών αξόνων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εργασίες που απαιτούν πολλαπλές επιλογές σχεδιασμού ή βελτιώσεις μιας υφιστάμενης ιδέας. 
  • Προηγμένη επεξεργασία εικόνας: Το Lenovo Creator Zone περιλαμβάνει ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιούν απρόσκοπτα τις παραγόμενες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της αναδημιουργίας τμημάτων της εικόνας, αλλαγών φόντου, προσαρμογής χρωμάτων, προσθήκης κειμένου κ.ά. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν μια ενιαία λύση, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να τελειοποιούν τις εικόνες τους, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις ή καλλιτεχνικά πρότυπα. 

Οι γραφίστες, οι δημιουργοί περιεχομένου, οι διαφημιστές και πολλά άλλα επαγγέλματα μπορούν να επωφεληθούν από τη σουίτα εργαλείων του Lenovo Creator Zone, καθώς αυτή βελτιστοποιεί τη δημιουργία και την επεξεργασία εικόνας, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ζωντανέψουν τις ιδέες τους με ευκολία και ακρίβεια. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, η Lenovo συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα σε επίπεδο καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών.

Το Lenovo Creator Zone θα είναι διαθέσιμο ως προαιρετική λήψη σε συσκευές Lenovo Yoga με διακριτή GPU, όπως το Lenovo Yoga Pro 9i, τον Οκτώβριο, ενώ η υποστήριξη για περισσότερες συσκευές Lenovo Yoga θα προστεθεί αργότερα.

Το Lenovo IdeaPad 5x 2-σε-1 (14", 9)- Η Εξυπνότερη Επιλογή για Ευελιξία

 Η παραγωγικότητα αποκτά διάφορες διαστάσεις με το Lenovo IdeaPad 5x 2 σε 1 (14", 9), ένα περιστρεφόμενο Copilot+ PC που βασίζεται στους επεξεργαστές Snapdragon X Plus της Qualcomm Technologies, καθιστώντας τη συσκευή μια εξαιρετική επιλογή με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης για τον κάθε χρήστη. Ο επεξεργαστής διαθέτει νευρωνική μονάδα επεξεργασίας (NPU) στα 45TOPS που ενισχύει τις εργασίες εκείνες οι οποίες καθοδηγούνται από την Τεχνητή Νοημοσύνη, εξασφαλίζοντας ισχυρές επιδόσεις σε οποιαδήποτε περίσταση. Χάρη στη μνήμη 16GB Dual-Channel LPDDR5X RAM και τον αποθηκευτικό χώρο SSD έως και 1 TB TLC 2242, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ομαλή διαχείριση πολλαπλών εργασιών, καθώς και άφθονο αποθηκευτικό χώρο για όλα τα αρχεία τους.

Η οθόνη αφής OLED 14" 16:10 WUXGA 60Hz 400nit διαθέτει 100% κάλυψη DCI-P3 και παρέχει ευκρινή εικόνα όταν η συσκευή βρίσκεται σε διάταξη υπολογιστή όσο και tablet, καθιστώντας την ιδανική για δημιουργικούς επαγγελματίες και λάτρεις των πολυμέσων. Εντωμεταξύ, με βάρος στα 1,49 κιλά και πάχος μόλις 17,5 mm, πρόκειται για μια εξαιρετικά φορητή πρόταση.

Η εμπρόσθια κάμερα FHD RGB προσφέρει βιντεοκλήσεις με κρυστάλλινη εικόνα, ενώ διαθέτει και χειροκίνητο κλείστρο κάμερας, εξασφαλίζοντας την ηρεμία του χρήστη, όταν δεν χρησιμοποιείται. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων παρέχει άμεση σύνδεση με το Smart Login.

Όπως ισχύει για όλες τις περιστρεφόμενες συσκευές, η ανθεκτικότητα είναι το κλειδί. Γι' αυτό το λόγο το Lenovo IdeaPad 5x 2 σε 1 (14", 9) έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές MIL-STD-810H και διαθέτει μεταλλικό κάλυμμα A, ώστε η συσκευή να είναι έτοιμη για ό,τι κι αν της συμβεί. Αυτό ισχύει όσον αφορά και τη συνδεσιμότητα - η συσκευή διαθέτει δύο πλήρως λειτουργικές θύρες Type-C (DP1.4, PD3.0, 10Gb/s για τη μεταφορά δεδομένων), δύο θύρες USB Type-A, θύρα HDMI 2.1, συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD και συνδυαστική υποδοχή ήχου, καθώς και υποστήριξη Wi-Fi 7 και Bluetooth 5.3, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να συνδέονται χωρίς κόπο με πολλαπλές συσκευές.  Η μπαταρία 57WHr μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης μεταξύ των φορτίσεων, καθιστώντας το IdeaPad 5x 2 σε 1 (14", 9) έναν περιστρεφόμενο υπολογιστή ικανό να αναμετρηθεί με πολλές και διάφορες καταστάσεις πριν καν χρειαστεί νέα φόρτιση.

Lenovo IdeaPad Slim 5x (14", 9)-Ένας Ισχυρός και Φορητός Υπολογιστής

Όταν η φορητότητα, η ισχύς και η ανθεκτικότητα αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες, το IdeaPad Slim 5x (14", 9) είναι η ιδανική επιλογή. Διαθέτοντας επεξεργαστές Snapdragon X Plus, μνήμη RAM LPDDR5X έως και 32 GB και αποθηκευτικό χώρο SSD TLC 2242 έως και 1 TB, το IdeaPad Slim 5x (14", 9) προσφέρει γρήγορες επιδόσεις με τη συνδρομή της Τεχνητής Νοημοσύνης, ενισχύοντας την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιών. Η οθόνη OLED έως 14" 16:10 WUXGA 60Hz OLED παρέχει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και θεαματική χρωματική αντίθεση για σχεδιαστές και λάτρεις των πολυμέσων. 

Ο υπολογιστής διαθέτει πλήρως μεταλλικό σασί και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα MIL-STD-810H 6  για ακραία ανθεκτικότητα σε ένα σώμα τόσο λεπτό, με διαστάσεις μόλις 16,9 mm (0,66") και τόσο ελαφρύ, στα μόλις 1,48 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας 57WHr, καθιστώντας αυτόν τον φορητό υπολογιστή ανθεκτικό κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων χωρίς πρόσβαση σε πρίζα.

Η κάμερα FHD RGB διαθέτει χειροκίνητο κλείστρο κάμερας, για κρυστάλλινες κλήσεις όταν χρησιμοποιείται και ενισχυμένη προστασία των προσωπικών στιγμών του χρήστη, όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι δύο πλήρως λειτουργικές θύρες Type-C (DP 1.4, PD 3.0 για τη μεταφορά δεδομένων), οι δύο θύρες USB Type-A, η θύρα HDMI 2.1, η συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD και η συνδυαστική υποδοχή ήχου παρέχουν ευέλικτες επιλογές για τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Με συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 και Bluetooth 5.3, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες και σταθερές ασύρματες συνδέσεις. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό βελτιώνει τη δυνατότητα χρήσης σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό.

Με το Lenovo IdeaPad Slim 5x (14", 9), η Lenovo πρόσθεσε έναν ισχυρό, φορητό υπολογιστή Copilot+ στη σειρά IdeaPad, προσφέροντας στους καταναλωτές που αναζητούν υπολογιστές με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης μια ισχυρή, φορητή λύση για τις ροές εργασίας τους, καθιστώντας το μια ολοκληρωμένη προσθήκη στη σειρά IdeaPad της Lenovo.

Βρείτε την Ιδανική Συσκευή μέσα από τη σειρά IdeaPad Slim 5

Διαθέσιμα σε μεγέθη 15 και 13 ιντσών, τα Lenovo IdeaPad Slim 5 (15", 10) και (13", 10) προσφέρουν στους χρήστες την ελευθερία να επιλέξουν τις διαστάσεις εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Με επεξεργαστές AMD Ryzen 7000 processors, αυτοί οι φορητοί υπολογιστές παρέχουν ισχυρές επιδόσεις για διαχείριση πολλαπλών εργασιών και απαιτητικών εφαρμογών. Με μνήμη RAM LPDDR5X3  έως 32 GB στο μοντέλο των 15 ιντσών και έως 16 GB στο μοντέλο των 13 ιντσών, καθώς και με αποθηκευτικό χώρο SSD M.2 1 TB 3, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ομαλή διαχείριση των εργασιών τους καθώς και άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές τους. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ειδικό πλήκτρο Copilot για εύκολη πρόσβαση στο Copilot.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στη σειρά IdeaPad Slim 5 είναι ο εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός των μοντέλων που τη συγκροτούν, ο οποίος είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικός και ενσωματώνει ειδικό αλουμίνιο, αποκλειστικά διαθέσιμο από τη Lenovo, στοιχεία τα οποία μεταφράζονται σε δύο κομψές και φορητές συσκευές που είναι επίσης αρκετά ανθεκτικές για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει. Με βάρος μόλις 1,15 κιλά για το μοντέλο των 13 ιντσών και 1,49 kg για το μοντέλο των 15 ιντσών, αυτοί οι φορητοί υπολογιστές μεταφέρονται εύκολα χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνες υψηλής ποιότητας - έως και οθόνη OLED 15" 2,5K 165Hz με 100% κάλυψη DCI-P3 στο μοντέλο των 15 ιντσών και οθόνη WUXGA 13,3" με 100% sRGB στο μοντέλο των 13 ιντσών. Αυτές οι οθόνες προσφέρουν ζωντανά χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες, καθιστώντας τες ιδανικές τόσο για δημιουργική εργασία όσο και για τη διαχείριση πολυμέσων. 

Η κάμερα FHD IR περιλαμβάνει χειροκίνητο κλείστρο κάμερας, ενώ τα διπλά μικρόφωνα εξασφαλίζουν καθαρές και ασφαλείς βιντεοκλήσεις. Οι εκτενείς επιλογές συνδεσιμότητας, στις οποίες περιλαμβάνονται θύρες USB Type-C, USB Type-A, HDMI, συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD και υποδοχή ήχου, καθώς και η υποστήριξη Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.3, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται με ευκολία σε ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών συσκευών και δικτύων. 

Η σειρά IdeaPad Slim 5 προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία υψηλών επιδόσεων, φορητότητας και ανθεκτικότητας σε ανταγωνιστική τιμή, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και ευέλικτη σειρά φορητών υπολογιστών τόσο για την εργασία όσο και για τον ελεύθερο χρόνο. 

Λογισμικό και υπηρεσίες

Βελτιώστε περαιτέρω την εμπειρία χρήσης των φορητών υπολογιστών Lenovo Yoga και Lenovo IdeaPad αξιοποιώντας τη δύναμη λύσεων λογισμικού όπως το Lenovo Vantage και το Lenovo Smart Performance για βελτιστοποίηση συσκευών, παρακολούθηση επιδόσεων, ελέγχους κατάστασης του υπολογιστή, βελτιωμένη ασφάλεια, ακόμη και επίλυση και πρόληψη προβλημάτων. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή, με την προηγμένη υπηρεσία Premium Care Plus διατίθεται κατά προτεραιότητα πρόσβαση σε εξειδικευμένους τεχνικούς, γρήγορες επισκευές, προστασία από τυχαίες ζημιές και βοήθεια για τον τρόπο χρήσης λογισμικού. 

Loading