Ted Lasso: Νέες σοβαρές ενδείξεις για την δημιουργία 4ης σεζόν!

Οι φήμες σχετικά με μια πιθανή τέταρτη σεζόν του Ted Lasso υπήρχαν από τότε που τελείωσε η τρίτη σεζόν, παρά το πόσο καταληκτικό έμοιαζε το φινάλε. Τώρα, όμως, έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες που υποδηλώνουν την επιστροφή στα αποδυτήρια της AFC Richmond.

Το Variety αναφέρει ότι τρεις από τους Βρετανούς ηθοποιούς του Ted Lasso - η Hannah Waddingham, ο Brett Goldstein και ο Jeremy Swift - έχουν συμφωνήσει με την Warner Bros. Television. Αυτό σημαίνει ότι η Rebecca, ο Roy και η Leslie επιστρέφουν για κάτι που σχετίζεται με το Ted Lasso. Το αν πρόκειται για μια πλήρη τέταρτη σεζόν, ένα αφιέρωμα ή κάτι άλλο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ο λόγος που ακούμε ειδικά για αυτούς τους ηθοποιούς είναι επειδή το βρετανικό καστ είναι όλοι μέλη ενός διαφορετικού σωματείου ηθοποιών. Όπως ανέφερε το Variety, «τα μέλη του U.K. Equity έχουν διαφορετικές συμφωνίες από το αμερικανικό καστ SAG-AFTRA. Αυτές οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν στη συνέχεια».

Τι γίνεται λοιπόν με τον ίδιο τον Ted Lasso; Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από το WBTV σχετικά με τη συμμετοχή του Jason Sudeikis, φημολογείται ότι θα συμμετέχει στη σειρά με την ιδιότητα του εκτελεστικού παραγωγού. Αυτό είναι πολύ λογικό. Όταν τελείωσε η τρίτη σεζόν του Ted Lasso, ο Ted πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του στο γιο του και αυτή η απόφαση του φάνηκε σωστή. Ωστόσο, με τον Roy να είναι πλέον ο μάνατζερ της AFC Richmond και τη Rebecca να παραμένει συνιδιοκτήτρια μαζί με τους οπαδούς, υπάρχει οπωσδήποτε περισσότερη ιστορία για να ειπωθεί για την ομάδα.

Νωρίτερα φέτος, ο CEO του WBTV, Channing Dungey, μίλησε για τις πιθανότητες να υπάρξει περισσότερο Ted Lasso:

Εννοώ, είδατε το φινάλε, υπάρχει μια μικρή πόρτα που θα μπορούσε να ανοίξει ξανά, αν χρειαστεί. Δεν θα έβαζα ακόμα τελεία στο τέλος αυτής της πρότασης. Υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη για τον Ted Lasso. Και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα μεγάλος ενθουσιασμός εκ μέρους της Apple για τον Ted Lasso. Αν προκύψει η ευκαιρία, θα ήμασταν ενθουσιασμένοι να ξαναρχίσουμε να φτιάχνουμε περισσότερα..... Υπάρχουν πάντα συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, απλά τίποτα δεν είναι επίσημο.

Θα πρόκειται για μια νέα σειρά που θα ονομάζεται Roy Kent ή The Richmond Way; Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την επιστροφή της Juno Temple ως Keeley, θα ξεκινήσουν η Rebecca και η Keeley εκείνο το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που πρότεινε η τελευταία στο τέλος της τρίτης σεζόν;

[via]

Loading