Terminator Zero: Νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα της anime σειράς στο Netflix!

Το νέο anime του Terminator που θα προβληθεί στο Netflix φαίνεται απολύτως βίαιο στο trailer που κυκλοφόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Terminator Zero διαδραματίζεται το 2022 και το 1997 (το έτος της Ημέρας της Κρίσης, όπως περιγράφεται στο Terminator 2) και επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες: Eiko και τον επιστήμονα Malcom Lee, οι οποίοι κυνηγιούνται από έναν Εξολοθρευτή.

Παραγωγός της σειράς είναι η Skydance και η Production I.G., το ιαπωνικό animation studio πίσω από τα Ghost in the Shell και Psycho-Pass.Συμπτωματικά, η κυκλοφορία της ξεκινά στις 29 Αυγούστου, σε μια αναφορά στην ημερομηνία του φανταστικού γεγονότος πυρηνικής καταστροφής.

Η Eiko φτάνει αργότερα στο 1997 για να προστατεύσει έναν επιστήμονα ονόματι Malcolm Lee (André Holland), ο οποίος εργάζεται για την κυκλοφορία ενός νέου συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί την επικείμενη επίθεση του Skynet στην ανθρωπότητα. Καθώς ο Malcolm εξερευνά την ηθική πολυπλοκότητα της δημιουργίας του, τον κυνηγάει ένας αδυσώπητος δολοφόνος από το μέλλον, γεγονός που αλλάζει για πάντα τη μοίρα των τριών παιδιών του.

Το Terminator Zero αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι βρισκόταν σε παραγωγή στα τέλη του περασμένου έτους, όταν η Netflix δημοσίευσε ένα teaser με τίτλο Terminator: The Anime Series. Η πρώτη σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια.

Loading