Tetris Block Puzzle: Νέο δωρεάν game με αφορμή την 40η επέτειο του θρυλικού παιχνιδιού!

Πέρασαν 40 χρόνια από την κυκλοφορία του Tetris, ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών, το οποίο αποτελεί δημιουργία του Alexey Pajitnov από το 1984. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είδαμε πολλές εκδόσεις του Tetris, αλλά η βασική φιλοσοφία παρέμενε πάντα η ίδια. Τώρα, με αφορμή την 40η επέτειο, η playSTUDIOS προχώρησε στην κυκλοφορία του Tetris Block Puzzle, μια νέα έκδοση που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν για συσκευές Android και iOS!

Η playSTUDIOS κατάφερε να εξασφαλίσει το 2021 τα αποκλειστικά παγκόσμια δικαιώματα για την ανάπτυξη και δημοσίευση νέων τίτλων Tetris σε mobile πλατφόρμες, αλλά η πνευματική ιδιοκτησία εξακολουθεί να ανήκει στην The Tetris Company. Το νέο παιχνίδι Tetris Block Puzzle έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό περιστασιακών παικτών κινητών τηλεφώνων. Σε αυτό το λανσάρισμα, το παιχνίδι διαθέτει δύο game modes (Adventure και High-Score), αλλά οι δημιουργοί υποσχέθηκαν ότι θα προσθέσουν μελλοντικά ακόμη περισσότερα.

Το Tetris Block Puzzle εισάγει νέα animations που έχουν σκοπό να εκσυγχρονίσουν το δημοφιλές παιχνίδι. 'Εχουν προστεθεί, επίσης, και νέα ηχητικά εφέ, μαζί με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του κλασικού Marathon Mode και ενός νέου, ταχύτερου Adventure Mode με πρόσθετα επίπεδα. Να σημειωθεί ότι η playSTUDIOS έχει ενσωματώσει και το πρόγραμμα επιβράβευσης myVIP που επιτρέπει στον gamer να μαζεύει πόντους τόσο από το Tetris, όσο και από το Tetris Block Puzzle προκειμένου να τους εξαργυρώσει για να λάβει αποκλειστικά αναμνηστικά, να συμμετέχει σε κληρώσεις κλπ.

Tetris Block Puzzle - [Google Play Store Link]

Tetris Block Puzzle - [App Store Link]

Loading