Tetris Forever: Ανακοινώθηκε η απόλυτη συλλογή παιχνιδιών Tetris με αφορμή την 40η επέτειο του παιχνιδιού!

Για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Tetris, η Digital Eclipse κυκλοφορεί το Tetris Forever, ένα διαδραστικό μουσείο και μια συλλογή που σας επιτρέπει να παίξετε τίτλους Tetris από όλη την ιστορία, μαζί με μια ολοκαίνουργια έκδοση.

Το Tetris Forever αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του August Partner Showcase της Nintendo πριν από λίγη ώρα. Δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά προγραμματίζεται για κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Θα είναι επίσης διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC μέσω Steam, Nintendo Switch και GOG.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει, φυσικά, μια «αναδημιουργία» του original Tetris του 1984, μαζί με την έκδοση για Famicom του 1988, το Tetris 2+ Bombliss, το multiplayer Tetris Battle Gaiden, το Tetris 3 και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα νέο Tetris, που ονομάζεται Tetris Time Warp, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το αναδρομικό στοιχείο της συλλογής, επιτρέποντάς σας να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών εποχών παιχνιδιού και οπτικής απεικόνισης. Υποστηρίζει επίσης co-op μέχρι και τέσσερις παίκτες.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης 90 λεπτά νέου βίντεο-ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την ιστορία του παιχνιδιού και τους δημιουργούς του, μαζί με ένα διαδραστικό στοιχείο μουσείου που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο αρχειακό υλικό.

Loading