The Franchise: Πρώτο trailer για τη σειρά που διακωμωδεί την παραγωγή ταινιών με υπερήρωες

Το HBO αγκαλιάζει και διακωμωδεί ταυτόχρονα το είδος των υπερηρωϊκών ταινιών από τις 6 Οκτωβρίου, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας κωμική σειρά με τίτλο The Franchise, που θα αναδείξει τον παραλογισμό των ταινιών με υπερήρωες.

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το The Franchise, μια κωμωδία από τους παραγωγούς Sam Mendes, Armando Iannucci και Jon Brown. Ο Himesh Patel πρωταγωνιστεί ως Daniel, ο πρώτος βοηθός σκηνοθέτη που λέει ότι η δουλειά του είναι να « φροντίζει ώστε οι ηθοποιοί να μην αυτοκτονήσουν». Η μεγάλης κλίμακας blockbuster παραγωγή είναι ένα...τρελοκομείο. Από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των ηθοποιών και έναν επιτηδευμένο σκηνοθέτη μέχρι την πολιτική των φύλων και τις καταρρεύσεις στα γυρίσματα, ο Daniel πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να βρει λύσεις πριν η ταινία καταρρεύσει. «Θέλω απλώς να είναι μια καλή ταινία», λέει ο Daniel πριν η παραγωγή συνεχίσει την καθοδική της πορεία.

Εκτός από τον Patel, στο The Franchise πρωταγωνιστούν οι Aya Cash ως Anita, Jessica Hynes ως Steph, Billy Magnussen ως Adam, Lolly Adefope ως Dag, Darren Goldstein ως Pat και Isaac Powell ως Bryson. Στους επαναλαμβανόμενους guest stars συμπεριλαμβάνονται ο Richard E. Grant ως Peter και ο Daniel Brühl ως Eric.

Ο Mendes σκηνοθέτησε τον πιλότο βασισμένος σε σενάριο του Brown, του showrunner του The Franchise. Ο Iannucci είναι γνωστός για τη δημιουργία της βραβευμένης με Emmy κωμωδίας Veep, της πολιτικής σατιρικής σειράς του HBO που παρακολουθεί τη ζωή και τα εσωτερικά της πολιτικού Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus). Ο Iannucci δημιούργησε επίσης την Avenue 5, μια κωμική σειρά του HBO που έτρεξε για δύο σεζόν από το 2020 έως το 2022.

Η πρεμιέρα της σεζόν των οκτώ επεισοδίων θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Η σειρά θα προβάλλεται από το HBO και θα μεταδίδεται μέσω streaming στο Max. Ένα νέο επεισόδιο θα κάνει το ντεμπούτο του εβδομαδιαίως μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Loading