The Karate Kid: Street Rumble, νέο beat 'em up βασισμένο στη δεκατία του '80

Η αγαπημένη ταινία της δεκαετίας του '80 The Karate Kid μετατρέπεται σε ένα side-scrolling beat-'em-up σε στυλ 16-bit και έρχεται για PlayStation, Xbox, Switch και PC στις 20 Σεπτεμβρίου! Το The Karate Kid: Street Rumble αποτελεί μια παραγωγή της GameMill Entertainment, της εκδότριας πίσω από το Nickelodeon All-Star Brawl, και επικεντρώνεται αυστηρά στην εποχή του Karate Kid της δεκαετίας του '80 και όχι στο Cobra Kai που έχει ήδη βγάλει δύο δικά του παιχνίδια.



Το Street Rumble είναι, μάλλον παραδόξως, μόλις το τρίτο παιχνίδι που βασίζεται άμεσα στην κινηματογραφική σειρά της δεκαετίας του '80. Το πρώτο ήταν το The Karate Kid της Atlus που κυκλοφόρησε για το NES, ενώ ακολούθησε το The Karate Kid 2 από τη Microdeals για Amiga και Atari ST. Αυτή η νέα προσπάθεια, ωστόσο, υπόσχεται να περιλαμβάνει ένα σωρό γνώριμα πρόσωπα, καθώς θα εκτυλίσσεται η multiplayer δράση του στη δεκαετία του '80.

Όπως αποκαλύπτει το IGN, οι Daniel LaRusso, Mr. Miyagi, Kumiko και Ali Mills είναι όλοι playable στα 12 επίπεδα του παιχνιδιού, ενώ οι Johnny Lawrence, John Kreese και Terry Silver θα εμφανίζονται ως αντίπαλοι.

[via]

Loading