The Lord of the Rings: The Rings of Power, δείτε το τελικό, επικό trailer!

Το τελικό, επικό trailer για τη 2η σεζόν του The Rings of Power είναι εδώ και περιλαμβάνει μια επανένωση που όλοι περιμέναμε. Το σκοτεινό, ατμοσφαιρικό νέο teaser προϊδεάζει για την πολιορκία της Eregion, καθώς βλέπουμε τα orcs, τους νάνους, τα ξωτικά και τους ανθρώπους να προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη που έρχεται.

Ο Sauron, με τη μορφή του Annatar, δεσπόζει βαριά πάνω από το trailer, καθώς βλέπουμε τη δηλητηριώδη επίδρασή του στον Celebrimbor. "Τι μου έκανες;" ουρλιάζει ο Celebrimbor, καθώς η επιρροή του Sauron στην κατασκευή νέων δαχτυλιδιών στην Eregion βρίσκεται στο επίκεντρο. Αλλού, φαίνεται πως θα δημιουργηθούν ασυνήθιστες συμμαχίες, καθώς η Galadriel και ο Adar ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξουδετερώσουν τον σκοτεινό άρχοντα. "Αργά ή γρήγορα, το μάτι του Σάουρον ανοίγει μια τρύπα, και το υπόλοιπο του γλιστράει μέσα", προειδοποιεί ο Adar. Ο Balrog, ο Damrod, ο Shelob και οι Ents εμφανίζονται επίσης στο νέο κλιπ.

Το τελευταίο trailer κορυφώνεται με μια βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ της Galadriel και του Sauron, τον οποίο είδαμε για τελευταία φορά στο τέλος της 1ης σεζόν, όταν αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα. "Κάθε ψυχή στον ορατό και αόρατο κόσμο θα γνωρίζει ότι εσύ ήσουν ο αρχιτέκτονας του χαμού τους", λέει ο Sauron σε ένα voiceover πριν το ζευγάρι συγκρουστεί με σπαθί και κράνος.

Loading