The Office: Πρώτο teaser για το αυστραλιανό remake της θρυλικής σειράς

Το πρώτο trailer για το αυστραλιανό remake του The Office που ετοιμάζει η Amazon με γυναίκες πρωταγωνίστριες εμφανίστηκε και οι φανατικοί της σειράς που έγραψε ιστορία δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Στο σύντομο βίντεο κλιπ μας συστήνεται η νεότερη εκδοχή των Michael Scott/David Brent, η οποία είναι εξίσου εκκεντρική και ιδιόρρυθμη με τις προηγούμενες αν και οι οπαδοί τόσο του αμερικανικού όσο και του βρετανικού Office δεν φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Η Hannah Howard (Felicity Ward) είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της Flinley Craddick. Όταν μαθαίνει ότι το υποκατάστημά της θα κλείσει για να δουλέψει εξ αποστάσεως, μπαίνει σε κατάσταση επιβίωσης, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει, προκειμένου να κρατήσει ενωμένη την «οικογένεια της δουλειάς» της.

Το καστ περιλαμβάνει την Edith Poor ως Lizzie, στο ρόλο των Dwight/Gareth, τον Steen Raskopoulos ως αντιπρόσωπο πωλήσεων Nick, στο ρόλο των Tim/Jim και τη Shari Sebbens ως Greta, στο ρόλο των Pam/Dawn. Οι Josh Thomson, Jonny Brugh, Susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmidt, Zoe Terakes, Pallavi Sharda, Claude Jabbour και Jason Perini πρωταγωνιστούν επίσης.

Ένα spin-off της αμερικανικής έκδοσης του The Office βρίσκεται στα σκαριά με τον δημιουργό Greg Daniels στο τιμόνι. Ο ηθοποιός του Star Wars και του Ex-Machina Domhnall Gleeson και η Sabrina Impacciatore, που ξεχώρισε στη 2η σεζόν του The White Lotus, θα ηγηθούν του καστ.

Το The Office αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 18 Οκτωβρίου.

Loading