The Penguin: Νέο trailer και επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας!

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το spin-off του The Batman, το The Penguin, κεκλεισμένων των θυρών στο San Diego Comic-Con 2024 και η σειρά έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο νέο clip, ο Penguin (Colin Farrell) χορεύει με τη μητέρα του, η οποία αποκαλύπτεται ότι βρισκόταν στο Arkham Asylum. «Έχω αναμορφωθεί», του λέει εκείνη. Στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τη Sofia Falcone (Cristin Milioti), η οποία επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του panel ότι είναι μια διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα από αυτή των DC Comics.



Η σειρά, που περιγράφεται ως «επικό έπος εγκλήματος», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου, θα καταγράφει την άνοδο του Oz Cobb, γνωστού και ως Penguin (Colin Farrell). Μετά το θάνατο του αρχιμαφιόζου Carmine Falcone (John Turturro) από τα χέρια του Riddler στο The Batman, τα πάντα παίζονται στο οργανωμένο έγκλημα της Gotham City και ο Oz έχει να αντιμετωπίσει τα απομεινάρια του Carmine. Η σειρά συνεχίζεται λίγο μετά τα γεγονότα της ταινίας 2022, με τον σκηνοθέτη Matt Reeves να συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός.

Εκτός από τους Farrell και Milioti, το καστ της σειράς περιλαμβάνει επίσης τον Michael Zegen ως τον αδελφό της Sofia Alberto και τον Clancy Brown ως το αφεντικό της μαφίας Salvatore Maroni, καθώς και τους Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo και Deirdre O'Connell.

Η σειρά The Penguin θα εμφανιστεί στο Max στις 19 Σεπτεμβρίου 2024.

Loading