The Sandman: Πρώτες λεπτομέρειες και teaser για τη 2η σεζόν

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες σημαντικές λεπτομέρειες της 2ης σεζόν του The Sandman, μαζί με ένα μικρό teaser και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Από το clip ρίχνουμε μια ματιά πίσω από την κουρτίνα, καθώς και την επιβεβαίωση ότι τα νέα επεισόδια θα φτάσουν στο Netflix το 2025.

Το βασικότερο στοιχείο του video είναι ένα tease για όλα τα αδέλφια του The Endless μαζί σε μια σκηνή οικογενειακού δείπνου, συμπεριλαμβανομένων των προσφάτως προστιθέμενων Esmé Creed-Miles ως Delirium, Adrian Lester ως Destiny και Barry Sloane ως The Prodigal (ή αλλιώς Destruction). Φυσικά, ο Tom Sturridge επιστρέφει ως Dream, δηλαδή ο ομώνυμος Sandman, με την Kirby ως Death, την Donna Preston ως Despair και τον Mason Alexander Park ως Desire.

Υπάρχει επίσης ένα tease για ένα συμπόσιο, στο οποίο συμμετέχουν πολλές θεότητες, συμπεριλαμβανομένων των Thor, Loki και Odin. Το The Sandman, βασισμένο στα graphic novels της DC, έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούλιο του 2022 και παρακολουθήθηκε για 69,5 εκατομμύρια ώρες την πρώτη του εβδομάδα. Η εταιρεία streaming ανανέωσε τη σειρά για δεύτερη σεζόν τον Νοέμβριο του 2022, με την παραγωγή να ξεκινά τον Ιούνιο του 2023 πριν αναγκαστεί να σταματήσει λόγω των απεργιών των SAG-AFTRA και WGA.

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει επίσης τους Patton Oswalt ως Matthew the Raven, Vivienne Acheampong ως Lucienne, Gwendoline Christie ως Lucifer Morningstar, Jenna Coleman ως Johanna Constantine, Ferdinand Kingsley ως Hob Gadling, Stephen Fry ως Gilbert/Fiddler's Green, Asim Chaudhry ως Abel, Sanjeev Bhaskar ως Cain και Vanesu Samunyai ως Rose Walker.

Η 2η σεζόν του The Sandman δεν έχει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Loading