The Substance: Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία με τη Demi Moore

Έχετε ονειρευτεί ποτέ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Η Demi Moore αντιμετωπίζει αυτό το δίλημμα στο επίσημο trailer της ταινίας The Substance.

Η Moore υποδύεται την Elisabeth Sparkle, μια γερασμένη σταρ που απολύεται από την τηλεοπτική εκπομπή γυμναστικής της από τον επικεφαλής του στούντιο, τον Harvey (Dennis Quaid). Απελπισμένη να εμφανιστεί νεότερη, η Elisabeth παίρνει ένα μυστηριώδες νέο φάρμακο που ονομάζεται «The Substance».

Με μια ένεση, η Elisabeth μεταμορφώνεται σε μια όμορφη εικοσάχρονη εκδοχή (η πρωταγωνίστρια του Drive-Away Dolls, Margaret Qualley) του εαυτού της. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας: Οι δύο Elisabeths δεν μπορούν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα. Πρέπει να μοιράζονται το χώρο ισομερώς. Κάθε εκδοχή έχει επτά ημέρες πριν αλλάξει.

Ωστόσο, δημιουργούνται προβλήματα όταν οι δύο εκδοχές της Elisabeth δεν μπορούν να μοιραστούν σωστά το χώρο, παλεύοντας να συνυπάρξουν. «Υπήρξε μια μικρή κατάχρηση της ουσίας», δηλώνει η Elisabeth της Moore πριν το trailer βυθιστεί στο απόλυτο χάος.

Η βραβευμένη σκηνοθέτης Coralie Fargeat γράφει και σκηνοθετεί το The Substance. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Fargeat μετά το Revenge του 2017.

Το The Substance διαγωνίστηκε για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών , αποσπώντας χειροκροτήματα άνω των 10 λεπτών. Η ταινία έχει σήμερα βαθμολογία 90% στο Rotten Tomatoes και 85 στο Metacritic. Η Fargeat έφυγε από τις Κάννες με το βραβείο καλύτερου σεναρίου.

Το The Substance κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Loading