TikTok: Λανσάρει το δικό του εργαλείο δημιουργίας AI video από γραπτές εντολές

Η ByteDance, η εταιρεία πίσω από το TikTok, αντιλαμβάνεται πως για να διατηρηθεί στην κορυφή των κοινωνικών δικτύων θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την παραγωγή video. Η τελευταία απόπειρα της εταιρείας, όπως αναφέρει το Reuters, είναι να ανταγωνιστεί το Sora του OpenAI με το δικό της Jimeng AI.

Η Faceu Technology της ByteDance έχει κυκλοφορήσει το Jimeng AI στο App Store της Apple για κινέζους χρήστες, λίγες ημέρες αφότου πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα για συσκευέςAndroid στα τέλη Ιουλίου 2024. Η κυκλοφορία του προαναφερθέντος Jimeng AI από την ByteDance έρχεται εν μέσω ενός κύματος παρόμοιων κυκλοφοριών στην Κίνα, όπως το Kling AI που είδαμε πρόσφατα.

Το Jimeng AI είναι διαθέσιμο με μηνιαία συνδρομή που ξεκινά από περίπου €10 το μήνα και για την ώρα περιορίζεται μόνο στην Κίνα. Σύντομα, ωστόσο, περιμένουμε ότι θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, ίσως με κάποιο rebranding, και φυσικά είναι θέμα χρόνου να κατακλυστεί και αυτή το TikTok με AI videos.

Loading