To περιοδικό TIME εντάσσει τη Xiaomi στην ετήσια λίστα Most Influential Companies για το 2024

Το περιοδικό ΤΙΜΕ πρόσθεσε τη Xiaomi στη λίστα “TIME100 Most Influential Companies” για το 2024 – δηλαδή, των 100 εταιρειών με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο! Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η Xiaomi λαμβάνει αυτή την τιμή, καθώς το ΤΙΜΕ έκρινε πως η εταιρεία έχει τεράστιο αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με αφορμή την ένταξη της Xiaomi στη λίστα, το περιοδικό ΤΙΜΕ αναφέρθηκε στο επιτυχημένο λανσάρισμα του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της εταιρείας, του Xiaomi SU7 Series, στην Κίνα, τον Μάρτιο του 2024. Το ΤΙΜΕ ξεχώρισε την προσπάθεια του τμήματος EV για την διασύνδεση με πρωτόγνωρα προηγμένες μεθόδους, ανθρώπων, αυτοκινήτων και σπιτιών με έξυπνες συσκευές μέσω ενός υπέρ-έξυπνου και ανθρωποκεντρικού οικοσυστήματος, το “Human x Car x Home”. Σχετικά με το αυτοκίνητο, τον πρώτο μήνα της διάθεσής του, η Xiaomi σημείωσε νέο ρεκόρ στον κλάδο, τόσο για «κλειδωμένες» παραγγελίες (locked-in orders) όσο και για αποστολές των Xiaomi SU7 Series.  

Η Xiaomi είναι δεσμευμένη να προχωρά σε βιώσιμες επενδύσεις σε θεμελιώδεις τεχνολογίες και να συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογίες που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα. Η Εταιρεία θα επενδύσει πάνω από RMB100 δις σε έρευνα και παραγωγή εντός της πενταετίας 2022-2026. Μέσα από 15 με 20 χρόνια προσπάθειας, η Xiaomi στοχεύει να γίνει μια εκ των πέντε μεγαλύτερων αυτοκινητοπαραγωγών στο κόσμο, καθώς και ηγέτης στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της παγκόσμιας τεχνολογικής καινοτομίας.

«Είναι μεγάλη τιμή για τη Xiaomi να βρίσκεται στη λίστα TIME100 Most Influential Companies για το 2024» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ανυπομονούμε να φανούμε άξιοι της διάκρισης αυτής δημιουργώντας προϊόντα που θα επιτρέψουν σε όλους ανά το κόσμο, να ζήσουν μια καλύτερη ζωή χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία».  

Για τη σύνταξη της λίστας, το περιοδικό ΤΙΜΕ αναζήτησε υποψηφιότητες από διάφορους κλάδους και ύστερα η παγκόσμια ομάδα ανταποκριτών καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες, ψηφίζουν επί των ονομάτων. Στη συνέχεια, οι εκδότες του TIME αξιολογούν την κάθε επιλογή ως προς τον αντίκτυπο, την καινοτομία, τη φιλοδοξία και την επιτυχία. Το αποτέλεσμα είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα 100 επιχειρήσεων που συμβάλλει στη χάραξη μιας ουσιαστικής πορείας προς τα εμπρός.

Η πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη εδώ: time.com/100companies

Loading