Το tri-foldable smartphone της Huawei στα χέρια του CEO της εταιρείας! [Photo]

Την περασμένη δεκαετία ήταν αρκετά συνηθισμένο να βλέπουμε διαρροές για διάφορες ακυκλοφόρητες συσκευές από τυχαίες φωτογραφίες στελεχών των εταιρειών σε αεροδρόμια, τραίνα κλπ. Αλλά να που κάτι παρόμοιο συνέβη με τον κ. Richard Yu, τον CEO του Consumer Business Group της Huawei, σε ένα αεροπλάνο.

Από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε, ο κ. Yu κρατά στα χέρια το περίφημο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Huawei, το οποίο αποκαλείται έτσι διότι θα αναδιπλώνεται τρεις φορές σε μορφή Z ή N. Πιθανότατα η διαρροή έχει γίνει εν γνώσει της εταιρείας, καθώς θα ήταν μάλλον δύσκολο (αν όχι αγενές) να τραβούσε κάποιος αυτή τη φωτογραφία μέσα σε ένα αεροπλάνο. Στην τελική, πολύ καλά έκανε η Huawei για να «ξυπνήσει» λίγο το καταναλωτικό κοινό σχετικά με αυτά που θα έρθουν στο κοντινό μέλλον.

Η τελευταία φορά που ακούσαμε για το tri-foldable της Huawei ήταν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο κ. Yu αποκάλυψε πως έχουν ξοδέψει περισσότερα από 5 χρόνια στην έρευνα και την ανάπτυξη αυτού του form factor, αλλά και να επιβεβαιώσει πως θα το δούμε μέσα στο 2024. Στο κινέζικο δίκτυο Weibo, πάντως, διαδίδονται οι φήμες ότι θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα με σκοπό να κλέψει την παράσταση από τη σειρά iPhone 16, ενώ σχετικά με την τιμή ακούγεται πως θα κινηθεί πάνω από τα €2500...

[via]

Loading