Το X δοκιμάζει το δικό του εργαλείο τηλεδιασκέψεων

Το X (πρώην Twitter) του Elon Musk έχει ήδη εξαγγείλει ότι σκοπεύει να ανταγωνιστεί το LinkedIn για τις αγγελίες εργασίας και το PayPal για τις πληρωμές, αλλά φαίνεται ότι θέλει να τα βάλει και με τα Zoom, Google Meet και Microsoft Teams λανσάροντας το δικό του ένα εργαλείο τηλεδιάσκεψης.

Ένας από τους υπαλλήλους της X, ο Chris Park, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ότι η εταιρεία πραγματοποίησε την πρώτη της εσωτερική διάσκεψη μέσω του εργαλείου. Ο Park ισχυρίστηκε ότι τα πρώτα σχόλια από την ομάδα ήταν ενθαρρυντικά και η εταιρεία πιθανότατα θα εργαστεί πάνω σε χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα καρφιτσώματος των ομιλητών και η καλύτερη ειδοποίηση για την ένδειξη των ατόμων που συμμετέχουν ή αποχωρούν.

Ο ιδιοκτήτης της X, Elon Musk, απάντησε στην ανάρτηση με ένα emoji φωτιάς, το οποίο είναι ό,τι πιο κοντινό σε επίσημη επιβεβαίωση τώρα που η X δεν απαντά πλέον σε ερωτήματα του Τύπου υπό την ηγεσία του Musk.

Ένας ερευνητής της εφαρμογής, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα P4mui στην πλατφόρμα, έδειξε ότι οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν νέες συσκέψεις απευθείας από την εφαρμογή iOS, είτε άμεσα είτε προγραμματισμένες για αργότερα, παρόμοια με άλλα εργαλεία online διασκέψεων.

Ένας άλλος ερευνητής της εφαρμογής, ο Nima Owji, επεσήμανε ότι η λειτουργία της διάσκεψης μπορεί να επιτρέψει στους οικοδεσπότες να ορίσουν έναν μοναδικό κωδικό για κάθε συνάντηση, τον οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να εισάγουν κατά την ένταξή τους.

Όπως πολλά άλλα χαρακτηριστικά στις πλατφόρμες που ανήκουν στον Musk, η λειτουργία διάσκεψης δεν έχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ή σχέδιο διάθεσης.

[via]

Loading