Total War: Empire, έρχεται μέσα στο φθινόπωρο για Android και iOS

Η Feral Interactive ανακοίνωσε ότι ένα άλλο παιχνίδι Total War έρχεται για φορητές συσκευές, το Total War: Empire. Το πέμπτο μέρος της σειράς Total War, το Empire είχε αρχικά κυκλοφορήσει για PC το 2009. Το ίδιο στούντιο μετέφερε το παιχνίδι στο macOS το 2014 και φέτος θα φέρει το Total War: Empire σε συσκευές Android και iOS. Το παιχνίδι συνδυάζει τη μεγάλη, turn-based διαχείριση αυτοκρατοριών και τις μάχες σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για οθόνες αφής.

Στο Total War: Empire, οι παίκτες καλούνται να ηγηθούν μερικών από τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις κατά την εποχή της ραγδαίας επιστημονικής προόδου, των γρήγορων πολιτικών αλλαγών και των εκτεταμένων στρατιωτικών συγκρούσεων. Ιστορικά, το παιχνίδι επικεντρώνεται στην πρώιμη σύγχρονη περίοδο του 18ου αιώνα και επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τη διοίκηση μιας από τις έντεκα αναπαραγώγιμες παρατάξεις σε έναν χάρτη εκστρατείας που καλύπτει την Ευρώπη, την Ινδία και την Αμερική.

Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι η επίτευξη της κυριαρχίας στον γνωστό κόσμο μέσω της στρατιωτικής κατάκτησης, της διπλωματίας, της κατασκοπείας και της οικονομίας. Οι παίκτες μπορούν να οργανώσουν στρατούς και ναυτικό για να καταλάβουν και να υπερασπιστούν επαρχίες ή να υιοθετήσουν τη διπλωματία και την πολιτική για να σημειώσουν πρόοδο στο παιχνίδι.

Το Total War: Empire περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με προηγούμενους τίτλους της σειράς, όπως το Rome: Total War και Medieval II: Total War. Μία από τις κύριες βελτιώσεις σχετίζεται με τη διπλωματία, τη φορολογία και το εμπόριο, τα οποία έχουν εξορθολογιστεί για να μειωθεί η ανάγκη για μικροδιαχείριση. Εκτός από αυτό, οι παίκτες μπορούν τώρα να ερευνούν τεχνολογίες κατά μήκος ενός τεχνολογικού δέντρου, προχωρώντας σε τομείς που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, όπως η γεωργία, η πολιτική, ο στρατός και οι υποδομές

Το Total War: Empire δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το στούντιο επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να το περιμένουμε σε συσκευές Android και iOS κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο.

Loading