Transformers One: Το νέο trailer μας προετοιμάζει για την πρώτη μάχη μεταξύ Optimus Prime και Megatron

Τα προηγούμενα trailers για το Transformers One έχουν αναδείξει τη φιλία μεταξύ του Orion Pax και του D-16 πριν γίνουν αντίστοιχα ο Optimus Prime και ο Megatron. Όμως στο τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για την ταινία, όλα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Και η πρώτη μάχη μεταξύ των μακροχρόνιων αντιπάλων είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Το Transformers One διαδραματίζεται εκατομμύρια χρόνια πριν οι Autobots και οι Decepticons μεταφέρουν τη σύγκρουση τους στη Γη. Σε αυτή την ταινία, αυτές οι διαφωνίες δεν έχουν σχηματιστεί ακόμα και ο D-16 έχει μια αδελφική σχέση με τον Orion, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους. Καθώς όμως οι θέσεις τους για το μέλλον του κόσμου τους, του Cybertron, βαθαίνουν, τόσο ο Orion όσο και ο D-16 μεταμορφώνονται σωματικά με τρόπους που τους αφήνουν πολύ πιο κοντά στους κλασικούς ομολόγους τους στο franchise.

Ο Thor του MCU, Chris Hemsworth, πρωταγωνιστεί στην ταινία ως η φωνή του Orion Pax/Optimus Prime, με τον Brian Tyree Henry ως D-16/Megatron, τη Scarlett Johansson ως Elita-1, τον Keegan-Michael Key ως B-127/Bumblebee, τον Steve Buscemi ως Starscream, τον Laurence Fishburne ως Alpha Trion και τον Jon Hamm ως Sentinel Prime.

Το Transformers One θα βγει στους κινηματογράφους αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Loading