Trifoldable concept και από την OPPO!

Η Huawei είναι πανέτοιμη να γίνει η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα λανσάρει τον επόμενο μήνα ένα trifoldable smartphone. Η συσκευή έχει ήδη εντοπιστεί πολλές φορές στον πραγματικό κόσμο στα χέρια του CEO της εταιρείας. Η Xiaomi επίσης δεν θέλει να μείνει πίσω στην κούρσα και φημολογείται ότι εργάζεται επίσης πάνω σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο με τριπλή οθόνη. Πρόσφατα, μια άλλη κινεζική μάρκα, η Tecno, παρουσίασε το δικό της concept (Phantom Ultimate 2) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της για την IFA 2024 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Φαίνεται ότι οι κινεζικές εταιρείες είναι πρόθυμες να εισέλθουν στην αγορά των trifoldable smartphones, καθώς και ο Product Manager της OPPO, Zhou Yibao, μοιράστηκε στο Weibo ένα render του δικού της αντίστοιχου concept. Ο Zhou αποκάλυψε ότι η OPPO εργάζεται πάνω σε αναδιπλούμενα τηλέφωνα με τριπλή οθόνη τα τελευταία δύο χρόνια, παράγοντας πολυάριθμα concept σχέδια. Παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ανέφερε πως το αναδιπλούμενο που μοιράστηκε στο Weibo θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι αυτό που θα μετατραπεί σε εμπορικό προϊόν.

Το render δείχνει ένα λεπτό, σχεδόν χωρίς πλαίσιο, trifoldable smartphone με δύο μεντεσέδες, μαζί με μια ψευδοδερμάτινη πλάτη. Η συσκευή φαίνεται να τρέχει το ColorOS της OPPO με μεγάλα εικονίδια, και widgets και διαθέτει επίσης μια γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες τεχνικές προδιαγραφές, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως η OPPO θα ασχοληθεί πραγματικά με αυτό μετά το λανσάρισμα ορισμένων άλλων συσκευών στις οποίες εργάζεται αυτήν την περίοδο. Να αναφέρουμε, ακόμη, ότι η ανάρτηση του Zhou έχει αφαιρεθεί πλέον από το Weibo...

[via]

Loading