Tulsa King: Επίσημο trailer για τη 2η σεζόν!

Το Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες trailer για τη 2η σεζόν του αστυνομικού δράματος Tulsa King με τον Sylvester Stallone.

Το Tulsa King παρακολουθεί τον Dwight, γνωστό και ως The General, Manfredi κατά την αποφυλάκισή του, αφού εξέτισε είκοσι χρόνια ποινής επειδή αρνήθηκε να καταθέσει εναντίον συνεργατών του στη μαφία. Η υποδοχή που δέχεται από τη νέα γενιά εγκληματιών που ξεπήδησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα είναι, ωστόσο, τουλάχιστον παγωμένη, βλέποντας τον Dwight να εξορίζεται στην Tulsa και να αφήνεται να χτίσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία από το μηδέν. Συμμαχώντας με μια ομάδα μικροαπατεώνων, δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε διάφορα εγκληματικά σχέδια, σε μια προσπάθεια να ξαναβρεί το δρόμο του προς την κορυφή του υποκόσμου.

Η δεύτερη σεζόν υπόσχεται περισσότερες από τις ίδιες εγκληματικές περιπέτειες, καθώς ο Dwight και η ομάδα του συνεχίζουν να χτίζουν και να υπερασπίζονται την ολοένα και μεγαλύτερη αυτοκρατορία τους στην Tulsa, αλλά μόλις βρίσκουν τον προσανατολισμό τους, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι οι μόνοι που θέλουν να διεκδικήσουν την εξουσία. Με τις απειλές που ελλοχεύουν από τη μαφία του Κάνσας Σίτι και έναν πολύ ισχυρό τοπικό επιχειρηματία, ο Dwight παλεύει να κρατήσει την οικογένειά του και την ομάδα του ασφαλή, ενώ παράλληλα παρακολουθεί όλες τις υποθέσεις του. Επιπλέον, έχει ακόμα εκκρεμότητες στη Νέα Υόρκη.

Το Tulsa King δημιουργήθηκε από τον Taylor Sheridan, τον άνθρωπο πίσω από το Yellowstone και το Mayor of Kingstown. Δίπλα στον Stallone, η Adrea Savage επιστρέφει ως Stacy, το ερωτικό ενδιαφέρον του Dwight που τυχαίνει να είναι και πράκτορας της ATF, ο Martin Starr επιστρέφει ως Lawerence, ένας έμπορος ναρκωτικών που εμπλέκεται με τον Manfredi, και η Dana Delaney επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Margeret.

Υπάρχουν και μερικά μεγάλα ονόματα που προστίθενται στο καστ αυτή τη σεζόν, όπως ο Frank Grillo ως Bill Bevilaqua, ένα αφεντικό της μαφίας του Κάνσας Σίτι που δεν είναι και πολύ χαρούμενος για την αναπτυσσόμενη αντίπαλη αυτοκρατορία του Dwight, και ο Neal McDonough ως ο αδίστακτος τοπικός επιχειρηματίας Cal Thresher.

Η δεύτερη σεζόν του Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου.

Loading