Vampire Survivors+ και Temple Run: Legends έρχονται στο Apple Arcade

Η Apple ανακοίνωσε ότι τα Vampire Survivors+, Temple Run: Legends και μια προσαρμοσμένη στο Apple Vision Pro έκδοση του Castle Crumble θα είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία Apple Arcade τον επόμενο μήνα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Apple Arcade είναι μια συνδρομητική υπηρεσία με κόστος €6,99 το μήνα που σας δίνει πρόσβαση σε παιχνίδια, σε όλες τις συσκευές της Apple, χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Το Temple Run: Legends και το Vampire Survivors+ θα αφιχθούν την 1η Αυγούστου, αλλά οι χρήστες του Apple Vision Pro θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 29 Αυγούστου για να μπορέσουν να "γκρεμίσουν φανταστικά κάστρα με κάθε τίναγμα και χτύπημα των δαχτύλων τους". Η Apple αναφέρει ότι ο τελευταίος τίτλος έρχεται να προστεθεί σε μια διευρυνόμενη βιβλιοθήκη χωρικών τίτλων που συνδυάζουν τον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο.

Temple Run: Legends

Τρέξτε, κολυμπήστε, πηδήξτε και ενταχθείτε σε μια λεγεώνα ηρώων στο Temple Run: Legends. Εκτός από την κλασική λειτουργία ατελείωτου τρεξίματος, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το αρχαίο Aperion με νέους τρόπους παιχνιδιού, δυναμικές προκλήσεις και ανταμοιβές και πάνω από 500 επίπεδα στο story mode. Οι παίκτες θα πρέπει να προετοιμαστούν να διασχίσουν εντυπωσιακά κλίματα, να αλληλεπιδράσουν με γοητευτικούς κατοίκους και πλάσματα και να συναντήσουν ένα μοναδικό, ολοκαίνουργιο καστ χαρακτήρων καθώς εκπληρώνουν την επόμενη περιπέτειά τους.

Vampire Survivors+

Καθώς οι παίκτες παλεύουν για τη ζωή τους στο τοξικό, διαβολικό περιβάλλον του Vampire Survivors+, ένας εντελώς νέος κόσμος τρόμου εξαπολύεται. Από το σούρουπο μέχρι την αυγή, πλάσματα της νύχτας θα διασταυρώσουν τα μονοπάτια τους, αναγκάζοντάς τους να βασιστούν στην καλή θέληση των συναδέλφων τους επιζώντων προκειμένου να επικρατήσουν. Ενώ το σκόρδο, ένας σταυρός και ένα μαγικό ραβδί είναι χρήσιμα εργαλεία για να νικήσουν τους εχθρούς τους, η ευθύνη τελικά βρίσκεται στα ικανά χέρια τους, καθώς δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αυτά τα θανατηφόρα πλάσματα από τις οθόνες αφής τους. Αυτό το παιχνίδι πολλαπλών επιπέδων διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας για πολλούς παίκτες, όπου έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να σκοτώσουν τους απέθαντους στην ίδια συσκευή, συνδέοντας τα χειριστήρια για να παίξουν μαζί.

Castle Crumble

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε διάφορα βασίλεια και μοναδικούς βιότοπους για να καταστρέψουν τα κάστρα του εχθρού σε αυτό το physics-based παιχνίδι γρίφων. Ο μοναδικός χειρισμός επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να στοχεύουν με ακρίβεια τα αδύνατα σημεία των κάστρων χρησιμοποιώντας ισχυρά εκρηκτικά, μυστικιστικά ξόρκια και μυστηριώδεις ξεκλειδώσιμες ενισχύσεις και να παρακολουθούν τα κάστρα να ανατινάζονται στα σαλόνια τους.

[Apple]

Loading