Venom: The Last Dance, δείτε το τελικό trailer που αποκαλύπτει τον μεγάλο αντίπαλο!

Το τελικό trailer για το Venom: The Last Dance κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, και η συζήτηση μονοπωλείται από ένα συγκεκριμένο θέμα: τον κακό του.

Με το Venom 3 να έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου, η Sony Pictures, σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment, άφησαν αργότερα από το συνηθισμένο να κυκλοφορήσει το τελευταίο teaser της σειράς ταινιών Spider-Man. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι έγινε επίτηδες, ειδικά υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι η ταυτότητα του βασικού ανταγωνιστή της ταινίας έχει αποκρυφθεί μέχρι τώρα.

Το σχεδόν τρίλεπτο trailer παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, ενώ είναι γεμάτο με νέο υλικό για να απολαύσετε. Και, ναι, υπάρχουν περισσότερα πλάνα από το διαβόητο Venom - Horse που είδαμε για πρώτη φορά στο πρώτο trailer του The Last Dance, καθώς και φευγαλέες ματιές από άλλα είδη πανίδας με τα οποία μπορεί να συνδεθεί ο εξωγήινος, συμπεριλαμβανομένου του Venom-Fish.

Ωστόσο, ο κακός του Venom 3 είναι αυτός που αποτελεί καυτό θέμα συζήτησης από τη στιγμή που το τελευταίο trailer έκανε το ντεμπούτο του. Ποιος είναι λοιπόν; Αυτός θα είναι ο Knull, ένας σχετικά νέος στο σύμπαν των κόμικς του Spider-Man, ο οποίος δεν είναι μόνο ένα απίστευτα ισχυρό ον, αλλά και κάποιος που ο Brock και ο Venom ίσως να μην είναι σε θέση να νικήσουν.

Loading