ViewSonic TeamOne: Το νέο λογισμικό συνεργασίας ενισχυμένο με λειτουργίες AI

Η ViewSonic Corp. ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του λογισμικού συνεργασίας που βασίζεται στην AI, το TeamOne. Το TeamOne αποτελεί μέρος των λύσεων της ViewSonic για το "Μέλλον της Αίθουσας Συσκέψεων" και το "Μέλλον της Τάξης", και βελτιώνει τη δημιουργία ιδεών, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση σε ομάδες. Ενσωματώνεται άψογα σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον υψηλής εκπαίδευσης, διαθέτοντας λειτουργίες ΑΙ για την υποστήριξη του εξελισσόμενου ψηφιακού χώρου συνεργασίας.

Ενιαίος χώρος εργασίας για διαισθητική συνδημιουργία

Το TeamOne παρέχει έναν ενιαίο browser-based χώρο εργασίας, ο οποίος είναι προσβάσιμος και σχεδιασμένος για να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της σύγχρονης ομαδικής εργασίας, όπως οι γεωγραφικές αποστάσεις, οι διαφορετικές πλατφόρμες και η έλλειψη δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο. Διαθέτει δυνατότητες σχεδίασης σε πραγματικό χρόνο με ευέλικτα πρότυπα, έναν απεριόριστο καμβά και πολλαπλά αλληλεπιδραστικά εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας.

Όταν χρησιμοποιούνται τα διαδραστικά ViewBoard της ViewSonic, το TeamOne επιτρέπει στους συμμετέχοντες να συνδημιουργούν διαισθητικά σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα των συσκέψεων. Η πρόοδος της εργασίας αποθηκεύεται αυτόματα στο ιστορικό της οθόνης και μπορεί να εντοπιστεί και να σχολιαστεί οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Αυτό βοηθά τις ομάδες να διαχειρίζονται οπτικώς περίπλοκα έργα, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την εμπειρία συνεργασίας σε υβριδική εργασία.

Παραγωγικότητα ενισχυμένη από την AI

Το TeamOne ενισχύει τους χρήστες, με λειτουργίες AI, όπως περιλήψεις σημειώσεων και μετατροπή ψηφιακής γραφής σε κείμενο, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για την οργάνωση των σημειώσεων. Προσφέρει ψηφιακές αυτοκόλλητες σημειώσεις για την καταγραφή ιδεών - brainstorming και στοιχείων από συσκέψεις. Οι διαχειριστές project μπορούν να συγκεντρώσουν πολλαπλές σημειώσεις και να χρησιμοποιήσουν την «περίληψη ΑΙ» με ένα κλικ, για να εστιάσουν γρήγορα στα κυριότερα σημεία και συμπεράσματα των συζητήσεων, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για την ανασκόπηση και την οργάνωση των σκέψεων.

Για την αποδοτικότερη απλοποίηση της εργασίας σε οθόνες αφής, το TeamOne εκμεταλλεύεται την AI για να μετατρέψει όλες τις χειρόγραφες ροές εργασίας στον καμβά, σε επεξεργάσιμο κείμενο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία επεξεργασίας και μειώνει την ανάγκη για χειροκίνητη προσαρμογή των σχημάτων και των κειμένων.

Συνεργασία στην αίθουσα συσκέψεων και στην τάξη

Η ViewSonic δημιουργεί το μέλλον της αίθουσας σύσκεψης και των τάξεων, συνδυάζοντας συσκευές, λογισμικό και υπηρεσίες σε μια σύνθετη αλλά εύχρηστη λύση για ευκολότερη συνεργασία. Το TeamOne είναι κεντρικό στοιχείο σε αυτή τη διαδικασία, καθώς προσφέρει έναν χώρο που ενώνει την ομάδα και λειτουργεί άψογα με τις οθόνες της ViewSonic, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών και κάνοντας τις ψηφιακές διαδικασίες πιο ομαλές.

Δωρεάν δοκιμή του TeamOne 

Δοκιμάστε το TeamOne από κοντά και απολαύστε όλες τις λειτουργίες και τα εργαλεία που διαθέτει η τεχνητή νοημοσύνη. Οι μελλοντικές ενημερώσεις του TeamOne θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές του.

  • Εγγραφή: Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο TeamOne
  • Διάρκεια: Από τώρα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024
  • Προτεινόμενες συσκευές:
    • Μοντέλα ViewBoard: IFP105, IFP52-2(F), και IFP50-5(F)
    • Browsers: Οι τελευταίες 5 εκδόσεις του Chrome και του Edge, καθώς και ο Safari από την έκδοση 16 και άνω

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφθείτε τη βάση γνώσεων του TeamOne.

Loading