Watch Dogs: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του παιχνιδιού!

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την πρώτη ανακοίνωσή της, ολοκληρώθηκαν επιτέλους τα γυρίσματα της ταινίας Watch Dogs της Ubisoft. Η έναρξη των γυρισμάτων τον περασμένο Ιούλιο αποκαλύφθηκε με μια φωτογραφία με τη λεζάντα:
«Lights_Camera_Action.exe». Το τέλος γιορτάστηκε με παρόμοιο τρόπο, μόνο που αυτή τη φορά η φωτογραφία των σκηνικών συνοδευόταν από το κείμενο: «run film_wrapped.exe(#watchdogsmovie.mp4) ... >Filming complete!»

Η Ubisoft κρατούσε τις λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας κρυφές και για χρόνια δεν υπήρχε μεγάλη κινητικότητα στα σχέδιά της να προσαρμόσει στη μεγάλη οθόνη το high-tech open-world franchise της, με επίκεντρο το hacking.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος, τα πράγματα φάνηκε να παίρνουν επιτέλους μπροστά με μια αναφορά του Deadline ότι το project θα διευθύνει ο σκηνοθέτης Mathieu Turi (που αυτή τη στιγμή διασκευάζει και το A Plague Tale για την τηλεόραση), δουλεύοντας πάνω σε σενάριο της Christie LeBlanc, της συγγραφέως πίσω από το γαλλικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Oxygen του Netflix του 2021. Πιστεύεται ότι θα πρωταγωνιστούν η Sophie Wilde και ο Tom Blyth, πρωταγωνιστής του prequel της ταινίας Hunger Games.

Δεν είναι σαφές αν αυτή η ταινία Watch Dogs θα είναι μια πρωτότυπη ιστορία ή θα βασίζεται σε κάποιο από τα τρία βασικά παιχνίδια Watch Dogs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής: το πρωτότυπο στο Σικάγο με πρωταγωνιστή τον χάκερ Aiden Pearce, το πιο ηλιόλουστο sequel στο Σαν Φρανσίσκο με πρωταγωνιστή τον νεαρό Marcus Holloway, ή το ζοφερό Watch Dogs Legion στο Λονδίνο μετά το Brexit, που κυκλοφόρησε το 2020.

Loading