WhatsApp: Σύντομα δύο λογαριασμοί στην ίδια εφαρμογή

Νωρίς νωρίς σήμερα ήρθε η ανακοίνωση από τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, πως σύντομα θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς WhatsApp από την ίδια συσκευή. Η αρχή γίνεται από την έκδοση της υπηρεσίας για συσκευές Android, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και οι συσκευές iOS.

Χάριν στη νέα λειτουργία, ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να πραγματοποιεί log out προκειμένου να χρησιμοποιήσει το WhatsApp με διαφορετικό λογαριασμό, καθώς η εναλλαγή από τον ένα στον άλλο θα γίνεται άμεσα. Απαιτείται, όμως, ξεχωριστός αριθμός τηλεφώνου και κάρτα SIM (ή eSIM) για τον δεύτερο λογαριασμό στο αρχικό πετάρισμα, διότι σε αυτόν τον αριθμό θα έρθει το μήνυμα πιστοποίησης του λογαριασμού. Από εκεί και έπειτα, αφότου δηλαδή ολοκληρωθεί η σύνδεση και του δεύτερου λογαριασμού στο WhatsApp, θα μπορείς να αφαιρέσεις την SIM κάρτα από την συσκευή σου χωρίς πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Meta επιτρέπει από το 2021 την πρόσβαση στον ίδιο λογαριασμό WhatsApp από διαφορετικές συσκευές (smartphone, tablet, browser) και πρόσφατα επέκτεινε την δυνατότητα χρήσης του ίδιου λογαριασμού σε διαφορετικά τηλέφωνα.

[WhatsApp]

Loading