YouTube Music: Λανσάρει ακόμα μία πολύ χρήσιμη λειτουργία

Η λίστα αναμονής της υπηρεσίας YouTube Music για web θα παραμένει τώρα ενεργή κατά το κλείσιμο και την επανεκκίνηση των καρτελών, ενώ η υπηρεσία θα μπορεί επίσης να φορτώσει την λίστα αναμονής που έχετε δημιουργήσει στο smartphone ή το tablet σας.

H ιστοσελίδα του YouTube Music άρχισε να δοκιμάζει αυτή τη λειτουργία από τον περασμένο Μάιο, αλλά την απέσυρε μετά από μερικές εβδομάδες. Ιστορικά, το κλείσιμο της ιστοσελίδας music.youtube.com επαναφέρει το miniplayer και την λίστα αναμονής Up Next.

Αυτό σημαίνει ότι στο εξής θα θυμάται τι ακούγατε τελευταία φορά (όχι όμως το σημείο όπου βρισκόσασταν σε κάποιο τραγούδι, υπό την έννοια ότι θα το ξεκινά από την αρχή) και την υπόλοιπη λίστα αναμονής κατά την επανεκκίνηση για να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε. Αυτό ισχύει όταν βρίσκεστε στη μέση μιας λίστας αναπαραγωγής ή ενός άλμπουμ. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν επιστρέφετε στον υπολογιστή σας μετά την ακρόαση μουσικής στο smartphone σας.

Επιπλέον, το YouTube Music στο διαδίκτυο γνωρίζει πλέον τι ακούτε, το οποίο περιλαμβάνει και το Up Next, στην εφαρμογή του smartphone. Στην πραγματικότητα, το YouTube Music παρακάμπτει την λίστα αναμονής στο web για την πιο πρόσφατη λίστα αναμονής στο smartphone. Σημειώστε ότι δεν ισχύει το αντίθετο, δηλαδή να συνεχίζεται η λίστα αναμονής από το desktop στο smartphone.

Πρόκειται για μια ποιοτική βελτίωση που ενισχύει την εμπειρία μεταξύ των διαφορετικών συσκευών. Ο συγχρονισμός της λίστας αναμονής έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες για ορισμένους χρήστες του YouTube Music και αναμένεται ότι σύντομα θα φτάσει σε όλους.

[via]

Loading