YouTube: Πλέον θα εμφανίζονται διαφημίσεις και όταν πατάς pause

Η Google ανακάλυψε άλλον έναν τρόπο για να μετατρέψει τα βλέμματα μας σε κέρδος: μετατρέποντας τα σταματημένα videos του YouTube σε ένα νέο περιβάλλον για διαφημίσεις. Ένας υπεύθυνος επικοινωνίας του YouTube δήλωσε στο The Verge ότι έχουν δει «ισχυρές αντιδράσεις από τους διαφημιζόμενους και τους κριτικούς από τότε που έβαλαν τις Pause διαφημίσεις σε όλους τους διαφημιζόμενους».

Το YouTube άρχισε για πρώτη φορά να εξετάζει τη χρήση διαφημίσεων στις οθόνες παύσης το 2023 με επιλεγμένους διαφημιστές. Χρήστες του Reddit δημοσίευσαν screenshots και ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Google, Phillip Schindler, ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι οι διαφημιστές λάτρεψαν τη νέα διαφημιστική ιδέα.

Οι νέες διαφημίσεις δεν εμφανίζονται μόνο στη web έκδοση της υπηρεσίας, αλλά συμβαίνει το ίδιο και στις mobile εφαρμογές του YouTube. Οι διαφημίσεις στην οθόνη παύσης δεν είναι μια νέα ιδέα. Οι υπηρεσίες streaming, όπως το DirecTV της AT&T και το Hulu, εμφανίζουν διαφημίσεις όταν γίνεται παύση της οθόνης, αν έχετε ένα από τα χαμηλότερα πακέτα συνδρομής.

[via]

Loading